Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rijeka započela pripreme bez trenera! Talijan još nije došao

Rijeka započela pripreme bez trenera! Talijan još nije došao
10

Vođa nove riječke momčadi je Haris Vučkić. Čerin i Krešić možda ostanu, Abass, Velkovski, Čestić i Stojković odlaze, novi trener stiže ovaj tjedan, a onda brojna nova imena i pojačanja

VIDEO

Rijeka je počela pripreme za novu sezonu. Bez glavnog trenera, klub se nada za koji dan uspješno dovršiti pregovore s izbornikom Malte pa objaviti 'Novi šef naše struke je talijanski trener Devis Mangia' (dok traju kontakti i s Matjažom Kekom i Marinom Pušićem).

U međuvremenu, 24-oricu igrača na prvi su trening poveli Dragan Tadić i voditelj omladinske škole Fausto Budicin. Na pomoćni travnjak Rujevice istrčali su:

Zlomislić, Nwolokor, Todorović, Merkulov, Bristrić, N.Galešić, D.Dujmović, I.Smolčić, Agić, Braut, Ilinković, Kukoč, Selahi, Lepinjica, Stanić, Liber, Vučkić, Ampem, Vuk, Bušnja, Coupland i M.Frigan te dva nova imena, Filip Dujmović i Pablo Alvarez.

S danom zakašnjenja momčadi će se priključiti Obregon, Solano i Bodetić, a 20. lipnja stižu Labrović, Vukčević, Hodža, Karrica i Jurišić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Početak priprema nogometaša Rijeke za nadolazeću  sezonu

Do 25. 'bijeli' će biti na Rujevici, a od 26. lipnja do 8. srpnja u svojoj tradicionalnoj slovenskoj bazi, Kranjskoj Gori. Zasad su dogovorene tri pripremne utakmice: slovenski Bravo (1.07., Kranjska Gora), Kranj (5. srpnja, Kranjska Gora) i 6. srpnja praška Sparta (Villach).

Početak priprema nogometaša Rijeke za nadolazeću  sezonu

Na press-konferenciji uoči treninga s predstavnicima medija su sjeli Haris Vučkić i generalni menadžer za sport Robert Palikuča.

- Cilj nam je trenersku situaciju riješiti kroz ovaj tjedan. To što smo si zacrtali je jako komplicirano. Ne mogu govoriti zašto je komplicirano i zašto se odugovlači. U nogometu za neke situacije treba vremena. Želimo kompletan novi stručni stožer i izabrali smo rješenje koje je najbolje za Rijeku. Za to rješenje nam treba jednostavno vremena. Manje-više sve je nekako dogovoreno, ali finalizacija može potrajati još nekoliko dana. Ne mogu o detaljima, ima tu nekih poslovnih tajni i stvari koje moramo respektirati. Trener stranac? Da, ima strano državljanstvo - pričao je Palikuča.

Robert Palikuća i Haris Vučkić održali konferenciju uoči priprema HNK-a Rijeka za nadolazeću sezonu

Generalni je menadžer otkrio kako Čerin i Krešić možda ostanu, a Abass, Velkovski, Čestić i Stojković ili odlaze ili su već otišli s Rujevice.

Sljedećih će dana i tjedana Rijeku ojačati nekoliko iskusnih igrača, istinskih pojačanja, ali vođa nove Rijeke bit će Haris Vučkić koji jedva čeka tu ulogu:

Robert Palikuća i Haris Vučkić održali konferenciju uoči priprema HNK-a Rijeka za nadolazeću sezonu

- Smijali smo se jučer na večeri kako sam s 29 godina najstariji u momčadi. Naravno da sam spreman i da ću s ponosom pomoći mladim igračima u razvoju te preuzeti odgovornost. Po iskustvu i karijeri to je posve logično. Jedva smo dočekali pripreme, puni smo optimizma i idemo raditi - rekao je Vučkić.

Početak priprema nogometaša Rijeke za nadolazeću  sezonu

Palikuča je najavio veći broj dolazaka i odlazaka u igračkom kadru te silni optimizam s kojim će Rijeka, uz novog trenera, krenuti prema svojim standardnim ciljevima: pokušati ući u skupinu Konferencijske lige te ostati u vrhu hrvatskog nogometa i opet se plasirati u Europu.

Devis Mangia će, nadaju se svi u klubu, biti dugoročno, višegodišnje rješenje na čelu struke.

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu