Obavijesti

Sport

Komentari 54

SuperKovač: Strpao sam ga u kontejner i pričekao policajce

SuperKovač: Strpao sam ga u  kontejner i pričekao policajce
1

DOBIO MEDALJU ZA HRABROST Robert Kovač ispričao je kako je uhvatio 15 godina mlađeg lopova kojem su šanse protiv bivšeg Vatrenog stopera bile kao šepavoj gazeli u rezervatu lavova

VIDEO

Da je imao nož ili da je bio dvometraš, vjerojatno bih razmislio što ću napraviti. Odlučio sam u trenu, potrčao sam za njim i stigao ga nakon 50-ak metara, ispričao je njemačkim novinarima novi junak Frankfurta, Robert Kovač. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:33

Obično je dvije godine stariji brat Niko, koji vodi Eintracht, u prvom planu. Robert mu pomaže na klupi, a pomogao je i policiji u ponedjeljak navečer kad je drski razbojnik napao umirovljenika ispred restorana u kojem je večerao bivši Vatreni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čuo sam kako netko viče 'u pomoć, policija!' Primijetio sam mladića kako trči. Htio sam pomoći i krenuo sam za njim. Zatvorio sam ga u kontejner. Potom sam ga odveo u restoran gdje ga je preuzela policija - kaže nekadašnji stoper Vatrenih.

 

Zbog 40 eura natrag u ćuzu

Lopov je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme. Bježao je od čovjeka koji je kao bivši hrvatski reprezentativac trčao za najbržim napadačima svijeta. Šanse su mu bile otprilike kao šepavoj gazeli u rezervatu lavova.

Kad su policajci vidjeli s kim imaju posla, sve im je bilo jasno. Samo koji sat prije razbojnik je izašao iz zatvora zbog prijašnjih problema sa zakonom. Kovaču je policajac koji je privodio lopova dobacio da se vidi da je i dalje u kondiciji.

Lopov će morati kolegama u zatvoru objašnjavati kako ga je uhvatio 15 godina stariji muškarac. No dobro, ima alibi, barem u ovom slučaju. Uhvatio ga je stoper koji uz pet titula u Bayernu i dva naslova u Dinamu sad ima i jednog uhvaćenog razbojnika.

- Ponekad je bitno pokazati hrabrost i pomoći ljudima koji su u nevolji. Nadam se da će i drugi slično postupiti - rekao je Robert Kovač.

Lopovu ostaje utjeha da ga je uhvatio Robert Kovač.

Da je to bio, primjerice, Joe Šimunić, vjerojatno bi letio preko, a ne u kontejner. Pitajte Sulejmanija, navodno mu još traže lijevu kopačku...

Premijer mu dao medalju za hrabrost

Robert Kovač pomogao je čovjeku u nevolji. To je nesebičan i hrabar čin i svi se trebamo ugledati na njega, rekao je premijer pokrajine Hesse, Volker Bouffier, koji je Kovaču dao najveće priznanje koje civil može dobiti.

Hesseovu medalju za hrabrost dodjeljuju od 1989. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu