Obavijesti

Sport

Komentari 133

Ronaldo bez zadrške: Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi!

Ronaldo bez zadrške: Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi!
1

Ne želim reći da drugi nisu dobri jer je, primjerice, Danilo danas bio najbolji na terenu. Po onom što novinari pišu, ja igram očajno. Ali brojevi i statistika ne lažu, rekao je Cristiano

VIDEO

Real Madrid izgubio je od Atlética 1-0 u derbiju Madrileño i oprostio se od borbe za naslov, a vjerojatno i za drugo mjesto. Cristiano Ronaldo nije više mogao trpjeti nemoć "kraljevskog" kluba i nakon utakmice opleo je po suigračima.

- Da su svi igrali dobro kao ja, možda bismo i bili prvi. Ne želim umanjivati ničiji značaj i reći da Kovačić, Jesé i Lucas nisu dobri igrači, ali teško je osvojiti prvenstvo koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe - rekao je Portugalac i zaključio:

- Volim igrati s Benzemom, Baleom, Marcelom... Ne želim reći da drugi nisu dobri jer je, primjerice, Danilo danas bio najbolji na terenu. Po onom što novinari pišu, ja igram očajno. Ali brojevi i statistika ne lažu!

Ubrzo potom se ispravio...

- Mislio sam na tjelesnu pripremljenost, da bi svi trebali biti na razini spreme na kojoj sam ja, nisam govorio o kvaliteti niti rekao da sam ja bolji od suigrača...

Ronaldo je ove sezone u 33 nastupa za Madriđane zabio 34 gola i 11 puta asistirao. U Primeri ima 22 gola i osam asistencija u 26 nastupa. No sve te brojke premalo su za Zidaneove izabranike koji zaostaju devet bodova za Barçom, a četiri za Atléticom.

- Ako itko poznaje Cristiana, onda sam to ja. Ne mislim da je htio napasti ijednog suigrača. Kao kapetan, ponosan sam na njihov rad, ali svatko može reći što misli - rekao je Sergio Ramos i dodao:

- Više je negativnih razmišljanja kad te ne idu rezultati. Teško je, izgubiš derbi i napad na naslov postaje gotovo nemoguć. Još nam uvijek ostaje Liga prvaka i nadamo se da ćemo tamo igrati dobro.

Zinedine Zidane nagovijestio je promjene - čak i na klupi?!

- Sljedeće bi sezone moglo biti promjena i među igračima, ali i trenera. Ali za sada moramo nastaviti dalje ovako jer imamo čemu težiti. La liga nije gotova. Bilo je teško prije utakmice, sada je još i teže. Ali mi nećemo samo odbaciti ovu sezonu, nastavit ćemo se boriti - rekao je Zizou.

- Odgovornost je moja. Igrači su igrali, ali ja sam odgovoran. Moram potražiti rješenje kako se ovo ne bi ponovilo - dodao je.

Statističke podatke o utakmici, usporedbu Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna kao i učinak Luke Modrića pogledajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 133

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo