Sport

Komentari 45

Ronaldo dobio sat izrađen od dragog kamenja i aligatorove kože. Vrijedi 800 tisuća eura!

Ronaldo dobio sat izrađen od dragog kamenja i aligatorove kože. Vrijedi 800 tisuća eura!

Osim posebnog ugovora, Ronaldo je dobio i poseban ručni sat. Naime, proizvođač luksuznih satova "Jacob & Co." izradio je ručni sat koji slavi Ronaldov transfer u Al-Nassr

Cristiano Ronaldo (37) je nakon Svjetskog prvenstva u Katru tražio klub u kojem će igrati Ligu prvaka, no na kraju je završio u saudijskom Al-Nassru koji Portugalčevu vjernost godišnje plaća 200 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobio sam poseban ugovor, ali i ja sam poseban tako da je to normalno - rekao je Ronaldo nakon potpisa.

A osim posebnog ugovora, Ronaldo je dobio i poseban ručni sat. Naime, proizvođač luksuznih satova "Jacob & Co." izradio je ručni sat koji slavi Ronaldov transfer u Al-Nassr. Zove se Caviar Flying Tourbillon "Tsavorite".

Sat je prekriven dragim kamenjem tsavoritom, najskupljim i najrjeđim od svih granata, koji svojim zelenom izgledom odaje počast boji koja prevladava na zastavi Saudijske Arabije. Tsavoriti su navodno 200 puta rjeđi od smaragda i imaju daleko spektakularniji sjaj. 

Kućište sata izrađeno je od 18-karatnog bijelog zlata i 27 dragulja, a u sebi sadrži i 42-satnu rezervu energije, dok je remen napravljen od aligatorove zelene kože, piše GiveMeSport.

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ettifaq

Luksuzni ručni sat izrađen je posebno za najboljeg strijelca u povijesti nogometa pa se ne može naći u slobodnoj prodaji, no Hypebeast procjenjuje da bi na tržištu dosegao cijenu od 800.000 eura.

Najčitaniji članci