Obavijesti

Sport

Komentari 195

Ronaldo je zabio pet golova u Barceloni! Modrić je asistirao

Ronaldo je zabio pet golova u Barceloni! Modrić je asistirao
4

Modrić je odigrao sjajnih 56 minuta protiv Espanyola. Asistirao je Ronaldu loptom preko pola igrališta. Real je pobijedio 6-0 u Barceloni, a Ronaldo je zabio pet puta

VIDEO

Real Madrid otvorio je treće kolo Primere uvjerljivom predstavom kod Espanyola (0-6). Luka Modrić fenomenalnom loptom preko pola igrališta asistirao je Ronaldu za jedan od njegovih pet golova Espanyolu u 6-0 pobjedi madridskog kluba u Barceloni.

Ronaldo je otvorio utakmicu prvim golom sezone. I to nakon što je Espanyol promašio sjajnu šansu u 2. minuti. Modrić je fenomenalnom loptom sa svoje polovice pronašao Ronalda koji je primirio loptu i mirno zabio za 1-0 već u sedmoj minuti susreta. 

Real je pritisnuo, a 10 minuta nakon prvog gola Ronaldo je zabio i drugi. Bale je izborio penal. Gonzalez je naivno, da ne napišemo neku težu riječ, ušao u Velšanina i sudac je opravdano pokazao na bijelu točku. Cristiano Ronaldo namjestio je loptu i zabio za 2-0. Nije zabio u kolovozu i rujnu sve do danas. Nigdje ga nije bilo, a onda je u 20 minuta zabio tri komada. Bale je ubacio, a Ronaldo je bio na pravom mjestu za 3-0.

Sad ću malo asistirati pa opet zabijati

Nakon što se umorio od zabijanja, Ronaldo se prebacio u rubriku asistenata. Ubacio je Portugalac s lijeve strane, na pravom mjestu bio je Karim Benzema za 4-0. Totalnu rasulo u momčadi Espanyola koji je inače mušterija Reala. Real je dobio zadnjih šest utakmica, a Espanyol je posljednji put slavio protiv Reala 20. listopada 2007. godine.

Mateo Kovačić šansu je dobio u 56. minuti utakmice umjesto Luke Modrića. Ronaldo je zabio svoj četvrti gol na utakmici u 62. minuti. Sjajna akcija Reala, munjevita kontra, Iscova lopta za Balea, ovaj daje do Ronalda i "petarda" u Barceloni. 

Espanyol je nakon toga gola oštećen za čisti penal. Pomalo je nevjerojatno kako to suci nisu vidjeli ili nisu htjeli vidjeti. Marcelo je igrao rukom, no ni linijski ni glavni to navodno nisu primijetili. Točku na i savršene predstave Reala u Barceloni Ronaldo je stavio svojim petim golom na utakmici 10 minuta prije kraja utakmice. 

Ronaldo skinuo Raula

Cristiano Ronaldo s pet golova Espanyolu postao je najbolji Realov strijelac u povijesti u Primeri. Portugalac je sad na 231 golu u dresu Reala u Primeri. Raul je ostao na 228 golova, treći je Di Stefano s 216 golova, četvrti Carlos Santillana koji je zabio 186, dok je Hugo Sanchez peti sa 164 gola.

Primera, 3. kolo:

  • Espanyol - Real Madrid 0-6 (Ronaldo 7, 17 (p), 20, 61, 81, Benzema 28)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići