Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ronaldo: Kakva divna noć za mene. Ma znao sam da ću zabiti

Ronaldo: Kakva divna noć za mene. Ma znao sam da ću zabiti

Toliko vjeruje u sebe. United nije igrao dobro. Nisu bili na razini na kojoj je Ole očekivao da će biti. Međutim, kad ti je potreban pogodak, Ronaldo iskorači. Njegov golgeterski učinak sve govori, rekao je Ferdinand

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (36) je u pobjedi Manchester Uniteda protiv Villarreala (2-1) zabio gol u petoj minuti sudačke nadoknade, a nakon utakmice poslao je poruku svom bivšem suigraču Riu Ferdinandu.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo

Pokretanje videa...

Ronaldo VIDEO

- Nisam igrao dobro, ali znao sam da ću zabiti - napisao je Ronaldo Ferdinandu koji je za BT Sport prokomentirao Ronalda:

- Toliko vjeruje u sebe. United nije igrao dobro. Nisu bilo na razini na kojoj Ole želi da budu. Međutim, kad ti je potreban pogodak, trenutak koji će galvanizirati momčad, stadion, navijače, Cristiano Ronaldo iskorači. Njegov golgeterski učinak sve govori. On je tu za te velike trenutke. Kada imate igrača poput njega u momčadi igrači će dati sve od sebe jer znaju da će iskoristiti šansu ako mu se ukaže - smatra Ferdinand.

Ronaldov je ispisao povijest te je prestigao španjolskog golmana Ikera Casillasa po rekordnom broju nastupa, ima ih 178 u Ligi prvaka. A gol iz 95. minute bio je to njegov rekordni 136. u LP-u. Cristiano je  odigrao 101 utakmicu u LP u dresu Real Madrida, 54 za Manchester United, te 23 u dresu Juventusa.

Premier League - Manchester United v Newcastle United

Iza njih slijedi Argentinac Lionel Messi s po 151 utakmicom i 121 golom pa Velšanin Ryan Giggs sa 145 nastupa. Poljski reprezentativac Robert Lewandowski je na trećem mjestu s 77 golova. 

- Najviše nastupa i povijesti i gol. Kakva divna noć! Ovo je još jedno prelijepo poglavlje za mene - rekao je Ronaldo.

- Ponekad mi, igrači, pokušavamo raditi svoj posao, igrati dobro i zabijati golove, ali izostane realizacija. Navijači imaju i tu ulogu da kada nam je teško, moraju nas pogurati. Zato ih uvijek pitam mogu li nam to učiniti. Oni nam daju motivaciju da nastavimo s igrom, da trčimo i vjerujemo. Na utakmici protiv Villarreala smo to osjetili. Tako smo sretni svi zajedno. Ovo je jako važna pobjeda za nas i sada smo na dobrom putu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima