Sport

Komentari 118

Ronaldo: Seks s Georginom je bolji od golova koje sam trpao

Ronaldo: Seks s Georginom je bolji od golova koje sam trpao

Majci ne dopuštamo da gleda važne utakmice. Dvaput se već onesvijestila na stadionu. Ostao sam bez oca, ne želim ostati i bez majke. Rekao sam joj da više neće gledati polufinala i finala, kaže Ronaldo

Cristiano Ronaldo otvorio je dušu pred navijačima. Najemotivniji intervju u karijeri Portugalac je dao u emisiji 'Good Morning Britain' voditelju Piersu Morganu. Najdirljiviji trenutak dogodio se kada mu je voditelj pustio snimku pokojnog oca na kojoj o Ronaldu priča s ponosom. Jedan od najboljih igrača u povijesti nije mogao zaustaviti suze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim o ocu kojega je izgubio kada je imao 20 godina, Ronaldo je pričao i o planovima za vjenčanje sa zaručnicom Georginom Rodriguez, posramljenosti zbog skandala u kojem se našao nakon optužbi da je u Las Vegasu silovao djevojku, odnosu s majkom, te o svojoj karijeri. 

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni - rekao je Ronaldo, a onda otkrio da vruće igrice koje ima s Georginom i velika strast koju dijele nadmašuje i najbolji gol karijere, škarice koje je kao igrač Reala dao svom sadašnjem klubu.

- Gol Juventusu mi je omiljeni. Je li bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako - rekao je Ronaldo kroz smijeh. 

- Godinama sam pokušavao zabiti takav gol. Zabio sam ih oko 700 u karijeri, ali nikada nisam uspio izvesti takve škarice. A onda sam ih dao Gigiju Buffonu i Juventusu u Ligi prvaka. Bio je to prekrasan trenutak - objasnio je.

Majka Dolores dvaput se onesvijestila na stadionu

Portugalski nogometaš jako je povezan s majkom Dolores. Dugo godina se pričalo da majka ima toliko veliku ulogu u njegovom životu da mu čak bira i partnerice. Ona je dala svoj blagoslov i lijepoj Georgini s kojom ima sjajan odnos. Iako je sinu velika podrška, Ronaldo je priznao da je majci morao zabraniti odlazak na stadion jer se zbog prevelikog uzbuđenja nekoliko puta znala onesvijestiti. Ronaldova majka se bori s rakom dojke. Bolest je pobijedila 2007. godine, ali se ona vratila početkom ove godine.

- Ne dopuštamo joj da gleda velike utakmice. Postane prenervozna, ne znam zašto. Prijatelji uvijek ostanu s njom kod kuće kada se igra neka ključna utakmica. Prenervozna je. Dvaput već onesvijestila na stadionu. Ostao sam bez oca, ne želim ostati i bez majke, rekao sam joj da više neće gledati polufinala i finala - otkrio je napadač Juventusa kojemu je karijera mogla teći potpuno drugačije da je 2003. godine umjesto u Manchester United otišao u Arsenal. A bio je jako blizu...

- Bio sam na korak do odlaska u Arsenal. Riječ je o nevjerojatnom klubu. Na kraju ništa nije bilo od transfera, ali cijenim sve što su napravili za mene, posebno Arsene Wenger.

Najčitaniji članci