Obavijesti

Sport

Komentari 30

Rose, to mogu i ja: LeBron u zadnjoj sekundi srušio Bullse

Rose, to mogu i ja: LeBron u zadnjoj sekundi srušio Bullse
7

Cleveland je slavio u Chichagu tricom LeBrona u zadnjoj sekundi. Na isti način na koji je Chichago slavio u trećoj utakmici. Clippersi su pomeli Houston na Zapadu

VIDEO

LeBron James odlučio je četvrtu utakmicu polufinala Istoka u NBA doigravanju. Primio je James loptu u kutu i pogodio tricu iz teške pozicije preko Butlera za pobjedu Clevelanda protiv Chicaga. Cavsi su izjednačili polufinalnu seriju na 2-2.

- Dajte mi loptu i donijet ću vam pobjedu. To sam rekao suigračima. Naravno da sam presretan što mi je uspjelo - rekao je LeBron , koji je Bullsima u njihovom dvorištu zabio 25 koševa iz 14 skokova i osam asistencija.

VIDEO

LeBron je napravio istu stvar kao i sjajni Derrick Rose. U trećoj utakmici Chicago je pobijedio Cavse tricom Rosea u zadnjoj sekundi.

Sad je LeBron uzvratio i izjednačio seriju koja se sad seli u Cleveland. Gosti su mogli puno prije odlučiti utakmicu, no Chicago se u zadnju minutu vratio i Cavsi su na kraju teškom mukom slavili. Mozgov je zabio 15 poena za Cavse, imao je i 9 skokova. J.R. Smith je zabio 13 koševa, a po 12 su zabili Irving i Thompson.

Sjajni Derrick Rose zabio je 31 koš Cavsima, ali ni to nije pomoglo. Peta utakmica igra se u Clevelandu.

Clippersi razbili Houston

Los Angeles Clippersi poveli su 3-1 u polufinalu Zapada protiv Houstona. Clippersi su u četvrtoj utakmici slavili 128-95 i stigli na korak do najvećeg uspjeha u povijesti kluba.

VIDEO

De Andre Jordan bio je junak Clippersa, zabio je 26 koševa uz 17 skokova. Pogodio je 14 slobodnih bacanja od 34. Trener Houstona Kevin McHale tražio je od svojih igrača da fauliraju Jordana upravo zbog njegovih problema s crte slobodnih bacanja.

- Nisam baš neki ljubitelj takve taktike, ali trener ima drugu filozofiju - rekao je košarkaš Houstona James Harden , koji je zabio 21 koš.

REUTERS/PIXSELL

Blake Griffin je za Clipperse zabio 21 koš, J.J. Redick 18, a Chris Paul 15 koševa uz 12 asistencija.

Clippersi sad imaju meč loptu. U jednoj od tri sljedeće utakmice pobjedom mogu izboriti finale Zapada prvi put u klupskoj povijesti.

NBA doigravanje:

  • Chicago - Cleveland 84-86 (serija je izjednačena 2-2)
  • LA Clippers - Houston 128:95 (Clippersi vode 3-1)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled