Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rožman: Cijelo vrijeme smo mi dobri, samo nam se sad otvorilo da napokon počnemo i zabijati

Rožman: Cijelo vrijeme smo mi dobri, samo nam se sad otvorilo da napokon počnemo i zabijati
1

Jedan od junaka večeri, mladi golman Ivor Pandur (20), sav sretan izjavu je davao uz zvučnu kulisu pobjedničke pjesme iz riječke svlačionice. Bijeli su napokon sličili na onu sjajnu momčad prije prisilne pauze

VIDEO

Dva remija, tri poraza pa... Trijumf nad prvacima! Rijeci je europski plasman nakon osam godina počeo curiti iz ruku, a onda je u 21.00 dobila dar od Hajduka pa onda i sama sebe darivala pobjedom i igrom na tragu one koja ju krasila prije korona-pauze.

VIDEO: Rijeka slavi trijumf nad Dinamom

Pokretanje videa...

Rijeka, slavlje nakon Dinama 00:56

Da bi se pobijedilo Dinamu svoju je večer ipak morao imati i golman...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dosad nam trud nije bio nagrađen bodovima iako smo sve utakmice nakon pauze davali apsolutno sve od sebe. Presretni smo što nam se večeras sve vratilo i što smo ostvarili baš sve što smo očekivali - pričao je mladi golman Ivor Pandur uz zvučnu kulisu radosne pjesme iz riječke svlačionice.

- Normalno da nam je bilo lakše igrati nakon onako ranog gola. Jednostavno smo nekako bili rasterećeniji u glavama, manje brige da opet nešto može poći naopako. Hvala Bogu, prekinuli smo crni niz i to pobjedom nad prvacima i to bez primljenog gola! Idemo dalje, idemo po pobjedu u Zaprešić - rekao je Pandur koji je u derbiju branio: vrhunski.

Rijeka kakvu navijači zaslužuju!
Rijeka kakvu navijači zaslužuju!

- Drago mi je, pogotovo zbog igrača jer ti su dečki kroz sve utakmice bez pobjeda zapravo, izuzev drugog poluvremena u Osijeku, bili bolji od svih protivnika! Jako su patili i zbog poraza i zbog kritika, ali... Bili smo mirni, znali smo koliko vrijedimo. Čestitke i igračima i: publici. Podrška s tribina bila je sjajna, jako bitna - govorio je mladi šef struke Simon Rožman koji je također u ranom (auto)golu vidio veliko rasterećenje za svoju momčad...

- Nakon ranog gola sve je bilo lakše. Svjesno smo Dinamu prepustili dominaciju, ali ih i držali dovoljno daleko od gola. Imali smo i još nekoliko dobrih šansi. Mislim da smo pobijedili 100% zasluženo. Cilj je osigurati Europu, a onda u najboljoj mogućoj formi biti za finale Kupa.

Prvak pao na Rujevici! Riječki san o Ligi prvaka i dalje je živ
Prvak pao na Rujevici! Riječki san o Ligi prvaka i dalje je živ

Malo treba za rijeku osmijeha na Rujevici...

- Sretan sam zbog Čolaka, zaista je bilo frustrirajuće za sve gledajući koliko smo šansi sve ovo vrijeme stvarali, a promašivali. Europa nam je na dohvat ruke, afirmiramo dosta mladih igrača, igramo i za trofej... Mislim da imamo s čime biti zadovoljni. Rijeka zna što želi i kako ostvariti svoje ciljeve - rekao je Simon Rožman.

Mišković: Naravno da stojim iza Rožmana i igrača! Dečki glavu gore, idemo po trofej i Europu
Mišković: Naravno da stojim iza Rožmana i igrača! Dečki glavu gore, idemo po trofej i Europu

Zagrepčani naravno nisu bili zadovoljni rezultatom s Rujevice...


- Poraz uvijek boli, čestitam Rijeci na pobjedi. Loše smo otvorili utakmicu, zabili si autogol, pa imali cijelo poluvrijeme teret zbog tog rezultatskog minusa. Pokušali smo se stabilizirati i imali nekoliko prigoda za izjednačenje. U nastavku smo imali naš najbolji period igre, to je izgledalo strukturalno dobro, imao sam osjećaj da možemo preokrenuti utakmicu, pa smo primili drugi gol i to nas je totalno sasjeklo - rekao je Igor Jovićević, pa dodao:

- Hajduk? Derbi je uvijek derbi, bez obzira na formu i nas i njih. Presudit će energija, želja i detalji, a mi ćemo se u sljedećih sedam dana dobro spremiti za tu utakmicu. Kažem,d forma u ovakvim utakmicama ne igra bitnu rolu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića