Obavijesti

Sport

Komentari 0

Makedonci u igri za play-off, Hagijev sin zabio Nijemcima

Makedonci u igri za play-off, Hagijev sin zabio Nijemcima
6

Njemačka je vrlo teško slomila Rumunjsku u Hamburgu te je pobijedila 2-1. Gosti su poveli golom Hagija u 9. minuti. Na drugo mjesto skupine J se vratila Sjeverna Makedonija...

VIDEO

Nogometaši Rusije svladali su Slovačku 1-0 u kvalifikacijskom ogledu za odlazak na Svjetsko prvenstvo čime su ostali iz bok Hrvatskoj u skupini H.

Bodovno su Hrvatska i Rusija izjednačeni na vrhu ljestvice premda se lako moglo dogoditi da takvo stanje ne bude nakon petka. Naime, Slovačka je ostavila mnogo bolji dojam od Rusije tijekom utakmice u Kazanju. Slovačka je diktirala tempo, napadala i stvarala šanse. Imali su gosti više od 20 udaraca prema suparničkim vratima, no na kraju je sve to bilo uzalud.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Russia v Slovakia

Odlučio je autogol Škriniara u 24. minuti te je Rusija ostala u ravnopravnoj igri za prvo mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U još jednom ogledu ove skupine H Slovenija je napokon odigrala jednu uvjerljivu utakmicu te je slavila kod Malte s 4-0. Dva pogotka je postigao Josip Iličić, dok su po jedan dodali Šporar i Šeško za skok Slovenije na treće mjesto ljestvice.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Malta v Slovenia

Njemačka je vrlo teško slomila Rumunjsku u Hamburgu te je pobijedila 2-1. Gosti su poveli golom Hagija u 9. minuti i prvo poluvrijeme gosti su to vodstvo i zadržali. Početkom nastavka je izjednačio Gnabry, a Njemačka je prvo mjesto skupine J potvrdila tek u 81. minuti kada je pobjednički pogodak postigao Müller.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group J - Germany v Romania

Na drugo mjesto ljestvice se vratila Sjeverna Makedonija koja je lakoćom obavila gostovanje kod Lihtenštajna gdje je slavila 4-0. Nakon jednog gola u prvom dijelu (Velkovski) u nastavku su Makedonci protutnjali pored suparnika.

Kako možemo izboriti Katar? Dalićeva računica još živi, ali ni 23 boda možda neće biti dosta
Kako možemo izboriti Katar? Dalićeva računica još živi, ali ni 23 boda možda neće biti dosta

Istih 12 bodova kao Sjeverna Makedonija ima i Armenija koja je dugo vodila kod Islanda, ali je u 77. minuti za konačnih 1-1 zabio Johannesson.

Ritam u skupini G i dalje diktira Nizozemska koja nije impresionirala ovom prilikom. No, tri boda su upisana nakon tek 1-0 kod Latvije. Jedini je gol zabio Klaassen u 19. minuti.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Latvia v Netherlands

Iako je Norveška igrala bez svoj najboljeg igrača Haalanda uspjela je uzeti bod kod Turske (1-1). U Istanbulu su oba gola postignuta u prvom dijelu. Domaćin je poveo golom Aktürkoglua u 6. minuti, dok je Thorstvedt izjednačio u 41. minuti.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Turkey v Norway

Nizozemska ima 16 bodova, odnosno, dva više od Norveške i četiri više od Turske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje