Sport

Komentari 12

'S ćaćom u rodnoj kući': Lukina objava oduševila Šimu Vrsaljka

'S ćaćom u rodnoj kući': Lukina objava oduševila Šimu Vrsaljka

Pokraj kuće gdje se kao dijete igrao pod uzbunama, gdje su mu ubili djeda po kojemu je dobio ime, kapetan "vatrenih" fotografirao se u društvu oca Stipe. I pobrao hrpu pohvala

Luka Modrić (35) uživa ovih dana na odmoru u svom Zadru i okolici. Prošli tjedan popričali smo s njim na predstavljanju Italia Soccer Campa, gdje se podružio sa Zlatkom Dalićem (54) i Alessandrom Del Pierom (46).

S talijanskom je ikonom i zapjevao "Zemlju dide mog", a u četvrtak je i doslovno posjetio rodno mjesto.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije fotografirao se ispred rodne kuće djeda Luke, po kojemu je dobio ime, u Zatonu Obrovačkom. S njim je bio otac Stipe.

"Sa šefom u staroj kući. Djetinjstvo!", napisao je Modrić na Instagramu uz hashtagove #ćaća, #kvartirić i #korijeni.

Javili su mu se brojni poznati u komentare.

"Lijepo je to vidjeti", napisao je bivši reprezentativac Ivan Klasnić (41).

Franka Batelić (29) i Danijel Subašić (36) ostavili su srce, a posebno je zanimljiv bio komentar suigrača iz reprezentacije Šime Vrsaljka (29).

"@lukamodric10 JEDAN JE STIPE MODRIC! STIPEEEEE MOOOOODRIC👏👏👏👏👏", napisao je Vrsaljko.

Luka se uvijek rado sjeća voljenog djeda Luke, kojem je pomagao (ili više pravio društvo) dok je čuvao ovce i koze na velebitskim strminama. Voljenog djeda, koji je 18. prosinca 1991., kad je malenom Luki bilo šest i pol godina, tako okrutno odjednom nestao iz njegova života. Ubili su ga.

Kuća je i dalje ondje, na padinama Velebita. Na osami. I jedino hrvatska zastavica s porukama Luki zataknuta na ogradu daje naslutiti da je ondje Modrić proveo prve godine života. A znak iza kuće "Velika opasnost od mina" strahote koje je proživio kao dječak.

- Stalno sam imao loptu uza se. I u skloništu, za vrijeme uzbuna, nosio sam je i organizirao igre s prijateljima. Lopta mi je bila sve. A koliko sam samo prozora porazbijao u hotelu i od automobila na parkiralištu... Moj je otac sve morao platiti, a to nije bilo malo - prisjetio se Modrić u intervjuu za AFP.

Životna priča Zlatne lopte nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Najčitaniji članci