Obavijesti

Sport

Komentari 2

'S ovakvim Ronaldinhom opet možemo dobiti Real'

'S ovakvim Ronaldinhom opet možemo dobiti Real'
1

Brazilski veznjak Ronaldinho obećao je promijeniti se. Navijači su ga prozivali, a sada ga s terena ispraćuju ovacijama. Opet je Brazilac onaj 'pravi'

VIDEO

Ronaldinho je dotaknuo dno. Ubrzo bi mogao napustiti Milan i vratiti se u Brazil. Brazilac je izgubio moć i želi prekinuti karijeru. Sve su to prije samo prije mjesec dana pisali talijanski mediji. I doista veznjak Milana bio je tada u velikim problemima.
U diskoteci su ga napali bijesni navijači “rossonera”, često je bio pijan, kasnio je na treninge i trener Leonardo stavio ga je na klupu.
- Nemam drugog izbora, pod velikim sam pritiskom zbog njega. Dok  se ne promjeni sjedit će na klupi -izjavio je tada brazilski trener.
Nekada najbolji nogometaš na svijetu razgovarao je s čelnicima Milana i obećao je promjene. Otputovao je u Monte Carlo gdje je primio nagradu “Golden foot” i svima poručio da će se vratiti jači nego ikad. Milan je bio u velikoj krizi izgubio je  od Zuricha, Leonardo je bio na pragu otkaza. Govorilo se o najvećoj krizi u povijesti kluba, ali je onda napokon proigrao “zaboravljeni” Ronaldinho.
Milan je pobijedio Romu, a zatim i Real na Santiago Bernabeu. Brazilski veznjak je u obje utakmice bio ponajbolji igrač talijanske momčadi, a protiv Parme je prošle subote s terena ispraćen ovacijama navijača, koji su ga prije mjesec dana prozivali.
- Vratio se jači nego ikad. Ponovno je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. S ovakvim Ronaldinhom opet možemo dobiti Real - kaže Leonardo.
Uz Ronaldinha će večeras na San Siru svi gledati još jednog velikog Brazilca. Kaka će nakon velikog transfera iz Milana u Real prvi put igrati pred navijačima “rossonera”.
- Očekujem topao doček. U Milanu sam ostavio veliki trag i znam da me navijači još obožavaju. Bit će mi teško, ali znam da me svi razumiju. Došlo je vrijeme za rastanak i morao sam otići u Madrid - rekao je Kaka.
Brazilac vjeruje kako Real ne može dvaput zaredom izgubiti.
Večeras ćemo pokazati koliko smo doista jaki - poručio je veznjak Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade