Sport

Komentari 46

Sampaoli izgubio ovlasti: Prvi sastav odsad će birati - Messi

Sampaoli izgubio ovlasti: Prvi sastav odsad će birati - Messi

Argentinski nogometni izbornik Jorge Sampaoli ostao je bez ovlasti nakon viskog poraza od Hrvatske (3-0). Kako tvrde argentinski mediji od sada će igrači birati sami tko će igrati i kakvu će taktiku koristiti...

U argentinskoj nogometnoj reprezentaciji vlada potpuni kaos nakon što su doživjeli visok poraz od hrvatske reprezentacije 3-0.

Naime, poslije te utakmice igrači su navodno zatražili odlazak njihovog izbornika Jorgea Sampaolija, a kao njegov nasljednik se spominjao predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Jorge Barruchaga.

To se ipak neće dogoditi i Sampaoli će ostati na klupi Argentine do kraja prvenstva, ali njegove dužnosti će od sada biti limitirane.

Kako tvrde argentinski mediji, Sampaoli neće moći birati momčad i taktiku za njihovu posljednju utakmicu u skupini protiv Nigerije. Ta će dužnost pripasti dvojici najiskusnijih i najutjecajnijih igrača 'gauča' - Messiju i Mascheranu.

Sampaoli će i dalje voditi treninge reprezentacije, a tijekom utakmica može, ali i ne mora biti na klupi ukoliko to ne želi. 

U cijelu tu situaciju uključio se i legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona koji je savezu uputio zahtjev da sudjeluje na posljednjem treningu prije utakmice s Nigerijom. 

- Samo želim pričati s nogometašima i objasniti im što znači nositi nacionalni dres. To je jako bitno - rekao je legendarni Maradona koji je u dresu reprezentacije igrao 90 puta, a osvojio je naslov svjetskog prvaka 1986. godine.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Najčitaniji članci