Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šarić: Trebalo je vremena, sad se osjećam kao lani u Ciboni

Šarić: Trebalo je vremena, sad se osjećam kao lani u Ciboni
2

Nije bilo lako u početku, ali znao sam da će doći moje vrijeme, rekao je Dario Šarić, koji je s 20 godina i 7 mjeseci najmlađi MVP mjeseca Eurolige u njezinoj povijesti

VIDEO

Iskreno, nisam ni razmišljao o tome da bih mogao dobiti ovu nagradu, rekao je Dario Šarić , kojeg je Euroliga proglasila igračem mjeseca , s 20 godina i sedam mjeseci najmlađim u svojoj povijesti.

U četiri utakmice imao je prosjek od 15,5 koševa i 7,8 skokova, a Efes je pobijedio triput. Nakon početka sezone izvan sastava i kratke pauze zbog ozljede, Šarić je brzo počeo pokazivati izdanja slična onima u Ciboni .

- Trebalo mi je malo vremena da vratim to samopouzdanje iz Cibone, ali sad sam tu, na granici. Prvi put sam vani, trebalo mi je da se priviknem . Na početku sam dvije utakmice bio izvan sastava, valjda zbog lošijih igara nego što su u klubu očekivali, pa je bilo logično da igraju oni iskusniji. Ali nastavio sam raditi , znao sam da će doći vrijeme kad ću pokazati pravo lice - kaže Dario.

VIDEO

Prati što se događa s Cibonom, u čestom je kontaktu s Rozićem i Kuridžom , ali nitko ga nije zvao zbog istrage njegova ugovora.

- Ni policija, ni Uskok . Ionako nemam ništa s tim, ja sam samo potpisao. Nadam se da je sve OK jer mi stvarno nije drago kad se moje ime povezuje s nečim takvim - rekao je Šarić.

Osim s bivšim klubom, u stalnom je kontaktu i s budućim, Philadelphia 76ersima .

- Gledaju me, zovu, prate kako se razvijam. Prođe mi kroz glavu što bi bilo da sam išao tamo, ali nije mi žao , tako sam odlučio i nadam se da će sve ići prema planu, da ću u NBA za dvije godine.

Ostankom u Europi zadovoljan je i njegov otac Predrag.

- Efes sigurno može ući među osam najboljih, a onda je sve moguće. Nismo pogriješili ostankom u Europi. U NBA ligi bi igrao, ali Philadelphia ima omjer 0-16, a njemu trebaju pobjede. Prerano je još, neka sve ide kako je zacrtano - zaključio je Predrag Šarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu