Obavijesti

Sport

Komentari 46

Senzacija: Ćiro u 81. godini preuzima subotički Spartak?!

Senzacija: Ćiro u 81. godini preuzima subotički Spartak?!
1

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Blažević prva je želja čelnika subotičkog Spartaka za poziciju trenera u nastavku sezone. Hoće li je legendarni Travničanin i prihvatiti?

VIDEO

Srbijanski prvoligaš Spartak iz Subotice ne dvoji koga želi na klupi. Dan nakon otkaza Stevanu Mojsiloviću, koji je nanizao pet poraza i "odletio", klub se oglasio na Twtitteru sa željom da ih preuzme "trener svih trenera", Miroslav Ćiro Blažević!

Ćiro je bez posla od početka prošle godine, kada je otišao iz Zadra nakon pritvaranja Rene Sinovčića. Iako je u veljači proslavio 80. rođendan, još je uvijek vitalan i željan izazova pa ne bi čudilo da pozitivno odgovori na poziv iz Vojvodine.

U bogatoj trenerskoj karijeri rođeni Travničanin vodio je 20 klubova te četiri reprezentacije, a najveći mu je doseg treće mjesto na svijetu s "vatrenima" 1998. Na klupskom planu najviše pamti naslov prvaka Jugoslavije s Dinamom 1982.

Spartak je u prvih 15 kola osvojio 11 bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu Superlige, a od novog trenera očekuje da povede Subotičane prema sredini ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića