Sport

Komentari 11

Shaq O'Neal ušutkao Staples Centar pa povikao 'Kobe, Kobe'

Shaq O'Neal ušutkao Staples Centar pa povikao 'Kobe, Kobe'

Jedna od najpotresenijih osoba tragičnom smrću bivšeg igrača žuto-ljubičastih zasigurno je njegov nekadašnji suigrač Shaquille O'Neal koji je izašao pred Staples Centar i 'zaludio' masu...

Svijet je još uvijek šokiran tragičnom viješću da je poginuo Kobe Bryant (41), a zajedno s njim još osam osoba među kojima i njegova kćer Gianna (13). Životi su im okončani u helikopterskoj nesreći, točnije, zabijanju helikoptera u kalifornijska brda. 

Od nedjelje, kada su nastradali, navijači, bivši suigrači, te ostala javnost koja je cijenila lik i djelo Kobeja Bryanta, legende  NBA-a na razne načine odaju počast pokojnoj Crnoj mambi. 

FILE PHOTO: West All Star Bryant of the Lakers stands with East All Star James of the Heat near the end of the NBA All-Star basketball game in Los Angeles

Jedna od najpotresenijih osoba tragičnom smrću bivšeg igrača žuto-ljubičastih zasigurno je njegov nekadašnji suigrač Shaquille O'Neal. Upravo je popularni Shaq gostovao u emisiji u utorak navečer i to u Staples Centru. Nakon emisije izašao je iz Staples Centra ispred kojeg su bili mnogobrojni Kobeovi obožavatelji. Naravno, bili su glasni kada su vidjeli legendu među sobom, ali ih je Shaq ušutkao u sekundi.

Sekundu poslije povikao je: "Kobe, Kobe", a okupljeni su nastavili za njim.

 

 

Najčitaniji članci