Sport

Komentari 65

Slavljenici, imamo samo jednu želju: Pobijedite Škote i prođite!

Slavljenici, imamo samo jednu želju: Pobijedite Škote i prođite!

Andrej Kramarić i Mile Škorić proslavili su rođendan u kampu u Rovinju uoči ogleda sa Škotskom. Neka se djelić ozračja protegne do utorka. Dečki, sretan rođendan i idemo po tu osminu finala Eura!

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka posljednja utakmica skupine na Europskom prvenstvu. Posljednji suparnik bit će Škotska, reprezentacija koja će ujedno biti i domaćin u Glasgowu.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Češkoj (animacija)

Vatreni su se nakon remija s Češkom (1-1) vratili u kamp u Rovinju gdje su tijekom subote organizirali rođendanski tulum Andreju Kramariću i Mile Škoriću. Krama je napunio 30 godina, isto toliko ima i Škorić.

Oni su proslavili rođendan u društvu reprezentativnih suigrača, a mi im želimo sve najbolje, uključujući i jedan razlog za slavlje u utorak u Glasgowu!

Ustvari, to je najveća želja koju im želimo, naravno uz zdravlje i sreću.

Pred Vatrenima je težak zadatak baš iz razloga jer je Škotska domaćin i igrat će pred svojim navijačima, no i činjenice da su, ruku na srce, Škoti za sada pokazali puno više.

Euro 2020 - Group D - England v Scotland

Protiv Engleske su djelovali prilično dobro, borbeno i hrabro, dojam je da su zaslužili više od 0-0, no s pravom se nadaju u prolazak dalje nakon velikog osvojenog boda na Wembleyju.

Mi ćemo morati odigrati iznad trenutnih mogućnosti i ne bi bilo prvi put da se vadimo u posljednji tren. Stoga će nam djelić ozračja s današnjeg rođendanskog tuluma iz hrvatskog kampa Rovinju trebati i u utorak kada gostujemo na Hampden Parku.