Sport

Komentari 8

Šokirani Gorupec: Turčina sam odmah zvao, nije bilo namjerno

Šokirani Gorupec: Turčina sam odmah zvao, nije bilo namjerno

Puknuo mi je kvadriceps, bio sam izvan terena više od godinu dana. Nikad ne bi namjerno ozlijedio igrača. Pa i sam živim od nogometa! - objašnjava vidno potreseni branič Rudeša Toni Gorupec

Varaždin je u srijedu pobijedio Rudeš 4-2 i tako ih izbacio iz Hrvatskog nogometnog kupa. Ipak, prekrasan susret i golijadu zasjenila je stravična ozljeda mladog krilnog nogometaša Tomislava Turčina (22) koji se ozlijedio nakon duela s Rudešovim bekom Tonijem Gorupecom (26). Ni dan kasnije, Gorupecu nije lakše...

- Užasno se osjećam. Baš mi je žao, stvarno nije bilo nikakve namjere. Još sam u šoku - javio nam se Gorupec koji je i sam pretrpio tešku ozljedu dok je igrao za portugalskog prvoligaša Vitoriju Setubal.

- Puknuo mi je kvadriceps, bio sam izvan terena više od godinu dana. Nikad ne bih namjerno ozlijedio igrača. Pa i sam živim od nogometa! - objašnjava vidno potreseni branič.

Do Turčina je pokušao doći odmah nakon utakmice.

- Pokušao sam ga dobiti na mobitel, ali nisam uspio. Rekli su mi da mu je potreban mir, ovo vrijeme nakon operacije je ključno za njega - kazao je Gorupec.

Podsjetimo, pri vodstvu Varaždina od 3-0 na Tomislava Turčina je startao Rudešov Toni Gorupec i slomio mu desnu nogu. Turčin je hitno operiran, a ubrzo je stigla podrška sa svih strana.

Mladi varaždinski veznjak se tek oporavio od loma fibule, a na utakmici kupa u srijedu slomio je gležanj desne noge zbog čega su mu se oštetili i ligamenti. Medicinsko osoblje odmah je stiglo na travnjak i Tomislavu imobiliziralo nogu te ga prevezlo u bolnicu gdje je operiran. 

Najčitaniji članci