Obavijesti

Sport

Komentari 84

Šprem oprao rukometaše: Što je ovo bilo?! Teška šamarčina, kako mi rasprodajemo ugled...

Šprem oprao rukometaše: Što je ovo bilo?! Teška šamarčina, kako mi rasprodajemo ugled...

Ne smiješ igrati neriješeno s Nizozemskom da je ne znam koja ekipa igrala! To je baš ono šamarčina, baš dobra šamarčina. Mislio sam da ćemo ih pregaziti 10 razlike, kaže bivši reprezentativac

VIDEO

Bivši hrvatski rukometni reprezentativci u studiju RTL-a nisu štedjeli "kauboje" nakon remija protiv Nizozemske (28-28) za oproštaj od Europskog prvenstva i osvojenog osmog mjesta.

- Jednostavno rečeno: muko moja, prijeđi na drugoga! Završili smo kako je sve to izgledalo: rastrgano, na momente je bilo dobrih, na momente loših trenutaka. Loša utakmica, na trenutke teško gledati. Jedni i drugi umorni. Očekivao sam da ćemo odigrati bolju utakmicu, možda je to naša realnost. Treba vidjeti kako dalje - kazao je Pero Metličić (45).

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Goranom Špremom

Drago Vuković (38) pohvalio je protivnika koji je izbacio Mađarsku u prvom krugu.

- Nizozemska je najugodnije iznenađenje ovog prvenstva, teško ih je bilo zaustaviti. Prvo poluvrijeme igrali su agresivniju obranu, nisu dali šut izvana. Šteta što smo neriješeno odigrali. Kakav je cijeli turnir bio, tako smo ga i zaokružili - rekao je.

Goran Šprem (42) ne može se pomiriti s ocjenom da je ovo realnost Hrvatske.

- Nedorečenost. Moram reći, nije mi drago... Nismo odigrali neriješeno s Rusijom, nego s Nizozemskom koja nije ni blizu prve europske lige rukometa, kojoj su falili najbolji igrači. Prosipamo ugled. Ne smiješ igrati neriješeno s Nizozemskom da je ne znam koja ekipa igrala! To je baš ono šamarčina, baš dobra šamarčina. Mislio sam da ćemo ih pregaziti 10 razlike. Umorni smo bili i jedni i drugi, imali smo problema s koronom, ali... Ovo danas mi baš nije drago - kazao je Šprem.

Uključio se Metličić:

- Nismo imali rotaciju na kraju, osim Martinovića, nismo imali nijednog raspoloženog igrača. Ali kako je krenuo u seriju, igrao je sa Šipićem praktično sam u drugom poluvremenu. Izgubili smo samopouzdanje, imali dosta prilika za šut, Nizozemci su nam zatvorili crtu. Pala je koncentracija zbog umora, povučeš kočnicu i eto.

Hrvatski rukometaši nakon izgubljene utakmice od Danske pozdravljaju navijače

Drago Vuković prisjetio se niza hrvatskih medalja na velikim natjecanjima.

- Kad smo mi igrali, uvijek se govorilo da se ide na zlato. Ovo je realnost. Rekao sam Duvnjaku da će proći grupu, ali da će s prvih 16 teško u polufinale.

Šprem je objasnio raniji komentar.

- Ne bih rekao da je ovo realnost. Pazi, ti si izgubio od Crne Gore i remizirao s Nizozemskom, to nam se ne smije dogoditi. Da si izgubio od Islanda, u redu. Ali protiv Crne Gore i Nizozemske nikad na Europskom i Svjetskom prvenstvu ne smiješ gubiti bodove. Je li to neuspjeh? Neuspjeh bi bio da nismo prošli prvi krug. Moramo uzeti kompletnu sliku. Ovo je rasprodavanje ugleda, kao što su porazi od Japana i Brazila na Svjetskom prvenstvu. Da mislim da nismo dobri, onda bih rekao da je ovo naša realnost. Ali ne, imamo kvalitetu. Moramo imati kontinuitet, ali što je ovo danas bilo?! Ovo je utakmica, dečki, koja je svima vama trebala nešto značiti - zaključio je Goran Šprem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja