Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
140 komentara

Sramota! HNS će predstavljati nepravomoćno osuđeni direktor

Navikli smo na svakakve poteze HNS-a koji su plesali na granici etike, morala i zdravog razuma, ali ovo je vrh. Hrvatsku dan prije SP-a u Fifi predstavlja Damir Vrbanović, nepravomoćno osuđen na zatvor

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
140 komentara

Dan prije početka Svjetskog prvenstva, u srijedu u Moskvi, zasjedat će Fifin međunarodni kongres na kojem će se birati domaćin SP-a 2026. godine.

Hrvatsku će predstavljati Davor Šuker, voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac i - nepravomoćno osuđeni Damir Vrbanović kao izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza!

- Hrvatski nogometni savez neće komentirati nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Osijeku, ovaj slučaj komentirat ćemo po pravomoćnosti presude - objavili su iz Šukerovog saveza nakon presude njihovog direktoru.

HNK Cibalia - GNK Dinamo PRESUDA OSJEČKOG SUDA Kriv je! Zdravku Mamiću šest godina i šest mjeseci zatvora

U to vrijeme čovjek s nepravomoćnom optužnicom prema kojoj je dobio tri godine zatvora predstavlja Hrvatsku u svijetu. 

Navikli smo na svakakve poteze HNS-a koje su opasno plesale na granici etike, morala i zdravog razuma, ali ovo je vrh. Istina, presuda je nepravomoćna, ali najmanje što su u HNS-u mogli učiniti je doći na kongres bez Damira Vrbanovića, kad već on nije smatrao da treba biti izuzet, ako ništa drugo, takva odluka bi bila moralna. 

Ako ste propustili...

Zdravko i Zoran Mamić, Damir Vrbanović i Milan Pernar nepravomoćno su osuđeni na zatvorske kazne u optužnici prema kojoj su iz GNK Dinama izvukli 117 milijuna kuna te državu oštetili za više od 12 milijuna kuna neplaćenih poreza i doprinosa. 

Zdravko Mamić je proglašen krivim po svim točkama optužnice, dobio je šest godina i šest mjeseci zatvora, Zoran Mamić četiri godine i 11 mjeseci zatvora, Milan Pernar četiri godine i dva mjeseca, a Damir Vrbanović proglašen je krivim po trećoj točki optužnice, za podjelu odštete u transferu Dejana Lovrena i dobio je tri godine.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message