Obavijesti

Sport

Komentari 12

Srbi potučeni uoči Eura: Nakon Francuza, razbili ih i Norvežani

Viceprvaci svijeta nisu imali problema protiv reprezentacije Srbije uoči Europskog prvenstva 2020. Norveška je svladala Srbe s čak 38-28, iako je na poluvremenu Srbija imala čak egal (16-16)

VIDEO

Drugi poraz u dvije pripremne utakmice. Hrvatski protivnik u skupini na Europskom prvenstvu, Srbija, nije se proslavila u pripremnim utakmicama. Njihova je generalna proba bila puno bolnija od hrvatske. 

Skandalozan Červarov istup: 'Pa i ovi crnci igraju pametnije'
Skandalozan Červarov istup: 'Pa i ovi  crnci igraju pametnije'

Prvo ju je pobijedila Francuska 40-26, a onda i Norveška s čak deset golova razlike 38-28 (16-16).

Izbornik Srbije, Peruničić, kombinirao je na terenu razne postave, a Norvežani su samo igrali, jače, brže, bolje. Mora se priznati, prvi dio nije bio toliko traumatičan za srpsku reprezentaciju. Iako je Norveška imala i 7-2, srpski napad nije izgledao loše u prvih 30 minuta. Zabijao je s crte Marsenić, zabijali su i s vanjske linije pa do kraja stigli na 16-16.

Auč! Nakon ovoga padne mrak na oči: Pozdravio se od Eura
Auč! Nakon ovoga padne mrak na oči: Pozdravio se od Eura

No u drugom dijelu Norveška nije ništa prepustila slučaju i zabijala je Ivaniševiću golove i s igračem manje. Bez šanse za pobjedu bili su Srbi do kraja u kojemu su Skandinavci slavili s velikih plus 10.

Udarac Crnoj Gori, olakšanje Červaru: Otpao Miloš Vujović
Udarac Crnoj Gori, olakšanje Červaru: Otpao Miloš Vujović

Da, imali su teže protivnike, mora se priznati. Uvijek neugodni Francuzi i viceprvaci svijeta teško se mogu usporediti s reprezentacijama BiH i Katara, uz dužno poštovanje prema svima. No, ipak je psiha strašna stvar i odlazak uz dva poraza i odlazak uz osvojen turnir, ma kakav on bio, puno mijenja u pogledu na stvari. Kako i koliko, najbolje će najbolje pokazati nadnevci od 9. siječnja kada će turnir započeti i Srbi i Hrvati s ostatkom svoje skupine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović