Obavijesti

Sport

Komentari 14

Srbi u šoku: Kosovo će igrati kvalifikacije za SP u Brazilu?!

Srbi u šoku: Kosovo će igrati kvalifikacije za SP u Brazilu?!
1

Naslov srpskog Kurira je: "Skandal, Kosovo na Mundijalu". Navodno su albanski biznismeni lobirali da Kosovo uđe u Uefu i Fifu. Kvalifkacije počinju u jesen 2012. godine

VIDEO

To je realnost! Ne vidim zašto ne bismo igrali. Državu Kosovo priznala je 71 zemlja, od kojih većina želi da naša reprezentacija bude članica Uefe i Fife, rekao je za sprski Kurir bivši igrač Partizana, a sadašnji predsjednik Nogometnog saveza Kosova, Fadilj Vokri.

- Volio bih da u našem prvom kvalifikacijskom ciklusu budemo u skupini sa Srbijom. To bi umanjilo tenzije - dodaje Vokri.

Volio bih da u skupini budemo sa Srbijom, rekao je predsjednik Nogometnog saveza Kosova

"Skandal! Nogometaši Kosova na Mundijalu", naslov je srpskog Kurira.

Navode da su albanski tajkuni bili na sastanku Uefe. Lobirali su da Nogometni savez Kosova bude primljen u Kuću nogometa. 

No protivnik te ideje je predjednik Uefe Michel Platini. Zato Albanci priželjkuju njegov neuspjeh na izborima 2011. godine.

- Iako sastanak u Nyonu nije imao veze s Kosovom, u zgradi Uefe bilo je mnogo albanskih poslovnih ljudi. Ubrzo sam saznao da je sudjelovanje Kosova u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. godine već gotova stvar. Fifa je dala zeleno svjetlo, a očekuje se da ih prizna i Uefa - tvrdi izvor Kurira blizak Uefi.

To je već gotova stvar, izvor Kurira o sudjelovanju Kosova u kvalifikacijama za SP


Srpski nogometni savez: Ma, to je SF

Znanstvena fantastika, tako je Sprski nogometni savez komentirao moguće sudjelovanje Kosova u kvalifikacijama za SP 2014. godine u Brazilu.

- Statut Uefe o prijemu novih članica je jasan. Naš savez dobio je garanciju da lažna država Kosovo ne može biti primljena u Uefu, a samim time niti u Fifu. Kvalifikacije za SP u Brazilu počinuu već u jesen 2012. godine. Suludo je očekivati da će se kuglica s imenom Kosova naći u ždrijebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna