Obavijesti

Sport

Komentari 14

Srbin Vanja Udovičić je u stanju sam dobiti svakog

Srbin Vanja Udovičić je u stanju sam dobiti svakog
1

Zbog Srbije je napustio Pro Recco i odrekao se godišnje plaće od 300.000 eura. Ni jedan klub ne može mu dati ni približno, no doma mu se klanjaju

VIDEO

U četvrtfinalnom dvoboju protiv Crnogoraca Srbija tri četvrtine nije postojala u bazenu. Obranu je još nekako držala, ali u napadu je imala jednog igrača - Vanju Udovičića.
Srbija je zabila četiri gola, sva četiri zabio je Udovičić. Da nije bilo njega, Crnogorci bi se prošetali četvrtfinalom. Jer ne samo da je u napadu briljirao nego je tijekom cijele utakmice držao obranu.
Čuvati Zlokovića, najboljeg sidraša današnjice, za gotovo sve svjetske bekove je nemoguća misija, a Udovičić ga je čuvao cijelu utakmicu da nije dobio nijedno isključenje.
- Udovičić je nevjerojatan igrač i ključ našeg uspjeha. Naravno da ćemo posebnu pozornost posvetiti njemu - rekao je Ratko Rudić o igraču kojem se cijela Srbija klanja.
Koliko god bio vrhunski vaterpolist, to divljenje ne proizlazi iz njegove igre nego iz onog što je nedavno učinio za Srbiju.
Gabriele Volpi, predsjednik talijanskog Pro Recca, uvjerljivo najbogatijeg svjetskoga kluba, pozvao je Udovičića i uvjetovao mu ostanak u klubu ako pristane igrati za talijansku reprezentaciju. Udovičić se samo nasmijao, okrenuo se i spakirao stvari. Odreknuo se godišnje plaće od 300.000 €, a ni jedan klub ne može mu dati ni približno. Ali zbog toga mu se u Srbiji klanjaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad