Sport

Komentari 6

Bravo, Igore! Karačić uvršten u najbolju sedmorku Eura...

Bravo, Igore! Karačić uvršten u najbolju sedmorku Eura...

Kara je zaradio titulu najboljeg srednjeg vanjskog, najbolji lijevi je Sander Sagosen koji će nam danas biti prijetnja, a desni vanjski je Slovenac Jure Dolenec...

Uf, kako nam je samo štrecnulo srce na trenutak. Sudario se s protivnikom, pa pa na pod i uhvatio se za bolno koljeno. Izgledalo je jako loše, ali srećom, građen je on od tvrdo materijala. 

Igor Karačić se oporavio i igrat će protiv Norvežana u polufinalu Eura, a prije same utakmice stigla mu je velika nagrada. Kara je izdominirao protiv Njemačke, a Španjolcima je utrpao čak deset golova do te ozljede. I naravno da ga je EHF uvrstio u najbolju sedmorku drugog kruga!

Nakon niza nelogičnosti u sastavljanju najbolje postave nakon prvog kruga, ovaj put je osvanula zaista najbolja sedmorka.

Hrvatska i Njemačka u utakmici 2. kola skupine I Europskog prvenstva u rukometu

Kara je zaradio titulu najboljeg srednjeg vanjskog, najbolji lijevi je Sander Sagosen koji će nam danas biti prijetnja, a desni vanjski Jure Dolenec. Na poziciji pivota je fantastični Bence Banhidi, na lijevom krilu Magnus Jondal, a na desnom Timo Kastening. Titulu za najboljeg golmana uzeo je Perez de Vargas. Kakva ekipica, ha?

Nadamo se da ćemo našeg Igora gledati u ovoj postavi i nakon završetka turnira. Potreban nam je kao nikad protiv Norveške koja izgleda zaista strašno, ali imamo i mi svoje adute za finale. Pa zašto se onda bojati?

Beč: Hrvatska i Španjolska susreli se u posljednjem kolu drugog kruga Europskog prvenstva

Prije tri godine u Francuskoj na SP-u smo također igrali u polufinalu, ali taj nesretni trenutak krajem utakmice nam se toliko puta vrtio po glavi. Horvat je imao sedmerac za pobjedu i finale, ali Bergerud mu je skinuo. Bio je to bolan trenutak za nas, a nadamo se da će večeras ipak biti za Norvežane...

Najčitaniji članci