Obavijesti

Sport

Komentari 13

Srpski "div" se poigravao sa Davisom, Spursi do playoffa...

Srpski "div" se poigravao sa Davisom, Spursi do playoffa...
1

Davis mu je pokušao uzeti loptu, no nije mu baš pošlo za rukom. Srpski "div" jako dobro iskorištava minute koje dobiva ove sezone. Postigao je 12 koševa i 9 skokova za samo 13 minuta igre

VIDEO

Denver Nuggetsi su napravili mali podvig pobijedivši trećeplasiranu momčad Zapada Portland Blazerse 88-82. Denveru je trebala pobjeda da ostane u igri za playoff, dok je Portlandu trebala pobjeda da osiguraju treće mjesto, no želja domaćina za pobjedom bila je veća. 

Nuggetse su do pobjede predvodili fantastični Nikola Jokić, koji očito ne želi propustiti još jedno doigravanje,ubilježivši deseti triple double ove sezone te postigao 15 koševa, 11 asistencija i 20 skokova i Willy Barton sa 22 koša.

Najbolji u redovima Portlanda po običaju su bili Damian Lillard sa 25 koševa i Jusuf Nurkić sa 19 koševa. Minnesota je također došla do bitne pobjede protiv Memphisa (113-94) izjednačivši se sa Denverom. Predvodili su ih Towns i Teague sa 24 koša. 

Do kraja je ostala samo još jedna utakmica, a o osmom mjestu će odlučivati upravo izravni okršaj Denvera i Minnesote koji trenutno imaju isti omjer pobjeda i poraza.

Košarkaši San Antonija osigurali su playoff pobjedom 98-85 protiv neopterećenih Kingsa. Najbolji u redovima momčadi Gregga Popovicha bili su Rudy Gay sa 18 i veteran Manu Ginobili sa 17 ubačaja dok je Sacramento predvodio Cauley Stein sa 25 koševa.

San Antonio je cijelu sezonu igrao bez Kawhija Leonarda te su čak prije mjesec dana bili upitni za playoff. No, u zadnjih 14 utakmica su došli do 10 pobjeda, te su zahvaljujući tome uspjeli osigurati doigravanje. 

Playoff su također osigurali Oklahoma pobjedom nad Miamijem (115-93), i New Orleans pobjedom nad Clippersima 113-100. No, utakmicu je obilježila zanimljiva scena u kojoj se Boban Marjanović poigravao sa Anthony Davisom.

Davis mu je pokušao uzeti loptu, no nije mu baš pošlo za rukom. Srpski "div" jako dobro iskorištava minute koje dobiva ove sezone. Postigao je 12 koševa i 9 skokova za samo 13 minuta igre. 

Ante Žižić je u pobjedi svojih Cavaliersa and Knicksima (123-109) odigrao samo minutu postigavši 2 koša. Cleveland se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, te uoči zadnje utakmice imaju poraz više od Šarićeve Philadelphije koji se nalaze na trećem mjestu.

Još jedan Hrvatski košarkaš nastupio je večeras, a to je Mario Hezonja koji je u porazu svog Orlanda protiv Bucksa (86-102), postigao 12 koševa i 6 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju