Obavijesti

Sport

Komentari 0

Stao je niz od sedam pobjeda: Cedevita izgubila u Eurokupu

Stao je niz od sedam pobjeda: Cedevita izgubila u Eurokupu
1

Hrvatski prvak je imao priliku pobjedom osigurati plasman u TOP 16 i to dva kola prije kraja natjecanja po skupinama. Međutim, prolaz u drugi krug natjecanja tražit će u posljednje dvije utakmice

VIDEO

U susretu 8. kola A skupine Eurokupa košarkaši Cedevite su na gostovanju u Andorri izgubili od MoraBanc Andorre 78-71.

Hrvatski prvak je imao priliku pobjedom osigurati plasman u TOP 16 i to dva kola prije kraja natjecanja po skupinama. Međutim, prolaz u drugi krug natjecanja tražit će u posljednje dvije utakmice - 20. prosinca kod Uniksa, te u zadnjem kolu 27. prosinca kod kuće protiv Levalloisa.

Nakon lošeg ulaska u utakmicu i minusa od sedam razlike na koncu prve četvrtine (19-26), Cedevita se u drugoj četvrtini vratila u igru smanjivši na samo koš zaostatka (39-38), a na odmor je otišla s tri koša minusa (38-41).

U trećoj dionici Cedevita je povela (46-43) i vodila je do posljednje dvije minute kada je domaćin pobjegao na plus pet (58-53). U posljednjoj četvrtini igra Cedevite se raspala i domaćin odlazi na 13 koševa viška (71-58) nakon čega više nije bilo povratka.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Jaka Blažič s 15 i Jaime Fernandez s 12 koševa, dok su Cedevitu predvodili Will Cherry s 15, Džanan Musa s 12 i Demetris Nichols s 11 koševa.

Cedevita je ovim porazom prekinula niz od sedam uzastopnih pobjeda. Aktualni prvaci Hrvatske zadnji put poraženi su još 12. studenog u gostima kod Budućnosti VOLI. Nakon toga su nanizali pobjede protiv Torina u gostima, Mornara kod kuće, Jazina u gostima, MZT-a, Splita i Darussafake kod kuće te kod Partizana u gostima.

U drugom susretu iz ove skupine Darušafaka je na gostovanju pobijedila Uniks 79-75. Goste su do pobjede predvodili Scottie Wilbekin sa 19 i Stanton Kidd sa 11 koševa, dok su kod Uniksa najefikasniji bili Stephane Lasme sa 18 i Quino Coplom sa 16 koševa.

Na ljestvici vodi Darušafaka sa 15 bodova, Uniks ima 13 bodova, Cedevita 12, Andorra 11, Torino 10, a Levallois devet bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu