Sport

Komentari 20

Stipe vs. Ngannou: UFC objavio poster za 'najopakiji revanš'

Stipe vs. Ngannou: UFC objavio poster za 'najopakiji revanš'

Stipe Miočić već je 'natamburao' Francisa Ngannoua 2018., a tada je prokazao sve slabosti i nedostatke kamerunskog 'predatora' koji je navodno pripremio nešto novo za ovu borbu. Stipe će vjerojatno starim 'receptom'

Za točno mjesec mjesec dana najbolji UFC-ov teškaš Stipe Miočić ponovno će u oktogonu odmjeriti snage s Francisom Ngannouom, a tim povodom je objavljen i službeni poster za nadolazeću borbu na UFC-u 260.

"Najvećim i najopakijim revanšom", nazvali su iz UFC-a borbu između dvojice najboljih teškaša današnjice. A ne sumnjamo da će Dana White morati smisliti i još pridjeva za Amerikanca porijeklom iz Rtine u blizini Zadra.

Amerikanac hrvatskih korijena je u njihovom prvom dvoboju dominirao kroz cijelu borbu i prokazao sve slabosti kamerunskog 'predatora'. Istom će taktikom vjerojatno i u u novu obranu naslova - izmoriti Kamerunca pa se onda 'igrati' s njime. 

Kamerunac će i u ovoj, kao i u prethodnoj, biti favorit uoči borbe, ali Stipi je i draža pozicija 'underdoga'.

Od njihove borbe Miočić je uspješno odradio trilogiju s Danielom Cormierom, dok je Ngannou izgubio od Lewisa, ali potom nanizao četiri nokautira za koje su mu bile potrebne manje od tri minute u ringu - točnije 162 sekunde.

Pobjednik dvoboja će na debitanta u teškoj kategoriji - Jona Jonesa, što znači da ova pobjeda garantira još jedan spektakl za Miočića, uz prigodnu 'financijsku injekciju'.

Osim Miočića, na nadolazećem događaju svoj će pojas perolake kategorije braniti Alexander Volkanovski, a titulu će mu pokušati oduzeti Brian Ortega. 
 

Najčitaniji članci