Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
107 komentara

Što je sve naopako u HNS-u? Lakše bismo nabrojali što nije

Za zastavu Hrvatskog nogometnog saveza koja se na Poljudu vijorila okrenuta naopačke na utakmici Prve HNL s Lokomotivom Hajduk će biti kažnjen

Foto: Igor Kralj/PIXSELL, ilustracija
107 komentara

Ipak nije bilo slučajno...

- Naopako okrenuta zastava HNS-a na utakmici s Lokomotivom ima svoje značenje - priopćili su nam dan nakon utakmice iz Hajduka.

Foto: Tomislav Gabelić 24sata/Screenshot

Zastava krovne kuće hrvatskog nogometa očito će do daljnjega vijoriti “naglavačke” jer i jučer je na utakmici Hajduk II - Sesvete i dalje bila naopačke.

Očito čelni ljudi Hajduka žele poslati nedvosmislenu poruku: kad je već u HNS-u sve naopako, onda neka i zastava tako visi! Do kada? E to ćemo tek vidjeti, hoće li ostati na ovom jednom izoliranom slučaju, ili će se nastaviti i ubuduće.

A da zastava nije slučajno obješena naopako, bilo je jasno još za vrijeme utakmice. Potvrdio je to i delegat Jure Zečević iz Knina, koji je u službeni zapisnik unio opasku kako je u 7. minuti primijetio naopako izvješenu zastavu te kako je u 12. minuti utakmice na to upozorio Hajdukovog povjerenika za sigurnost Antu Zebića, no do kraja utakmice nije bilo reakcije.

GAF NA UTAKMICI HAJDUKA Slučajno? Zastavu HNS-a su na Poljudu okrenuli - naopako

‘Slučaj zastava’ očito je nastavak prepucavanja između dvije nepomirljive strane, bez neke naznake da bi se stanje uskoro moglo promijeniti. Jasno da će ova akcija izazvati dodatni revolt u HNS-u te da Hajduk po svemu sudeći čeka nova kazna, no za razliku od nekih ranijih, ovu će rado platiti, i uživati u tome što sitnim nepodopštinama nerviraju Šukera i društvo iz HNS-a.

- Nigdje u propozicijama nije predviđena sankcija za ovako nešto, no Disciplinski sudac Alan Klakočar će sigurno pokrenuti postupak i tražiti očitovanje Hajduka zbog pirotehnike i zbog povrede Disciplinskog pravilnika u segmentu organizacije utakmice. Hajduk će morati objasniti zbog čega je zastava bila izvješena naopako, a ako se očituju da to ‘ima značenje’, onda su očito spremni za to i platiti - kazao nam je povjerenik natjecanja Josip Brezni.

Što je sve u Šukerovu HNS-u naopačke? Iskreno, lakše bi nam bilo nabrojati što nije...

Naši partneri pišu
Message