Sport

Komentari 427

Subašić se ne sjeća da je pjevao 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to': 'To su snimile neke sitne duše'

Subašić se ne sjeća da je pjevao 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to': 'To su snimile neke sitne duše'

Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše, snimale nas i podijelili te videoklipove i prodali se (za 200-500 kuna). Nije mi bila želja nekoga uvrijediti, napisao je golman Hajduka

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić, danas golman Hajduka i rezerva Lovri Kaliniću, kojega je povjerenik za Prvu ligu Josip Brezni prijavio disciplinskoj komisiji HNS-a zbog pjevanja "Mrzim Dinamo, srpsko ime to", kao i suigrača Marka Livaju, oglasio se na Instagramu oko navedenog incidenta i ponudio svoje viđenje cijele situacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja i Subašić pjevaju "Mrzim Dinamo"

Tvrdi da su se sitne duše koje su ih snimale prodale za 200-500 kuna i da je tu sve počelo, da se ne priča o pozitivi u Hajduku, nego da igrači šire govor mržnje. Napisao je da se ne sjeća da je imao mikrofon i pjevao pogrdne pjesme, da poštuje svaki klub, pa tako i Dinamo. Tvrdi da je pjevao sebi u bradu i ispričao se.

"Najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk, velika pobjeda Hajduka 2-0. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk s nikad manje prekršaja u derbiju (četiri) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobjede. Protiv Dinama koji igra Europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih momčadi lige. Svaka čast, 'bili'", napisao je Subašić i nastavio:

"Velika fešta je bila ispod tribine di su naši navijači došli u velikom broju. I ista takva atmosfera preselila se u svlačionicu i na naš doček u Split gdje je sve bilo vrhunski i veličanstveno."

"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše, snimale nas i podijelili te videoklipove i prodali se (za 200-500 kuna) i tu je počelo sve ovo gori navedeno, da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizira, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje."

"Ne sićam se da sam ima mikrofon i da sam na njega piva pogrdne pisme i širija mržnju. RIVALSTVO DA, ALI MRŽNJA NE! Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema djelatnicima, igračima, navijačima, tako i Dinamo."

"Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvridija, nije mi to bila želja ni cilj! Moj Hajduče, hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju", zaključio je Subašić.

U komentarima su se javili i suigrači i podržali ga. Lovre Kalinić ostavio je tri srca i emotikon poljupca, Nikola Katić srce, Stefan Simić napisao je samo #emocije, Josip Vuković stavio dva emotikona vatre.

 

Najčitaniji članci