Obavijesti

Sport

Komentari 74

Talijani, e sad možete na SP u rukometu, nogomet zaboravite

Talijani, e sad možete na SP u rukometu, nogomet zaboravite
1

Jedno poluvrijeme, dva nedosuđena penala za Švedsku na San Siru, oba zbog igranja rukom. Utakmicu je sudio Mateu Lahoz, koji je prošle sezone imao katastrofalne predstave u La Ligi

VIDEO

Italija je na San Siru pred više od 70.000 ljudi odigrala 0-0 protiv Švedske  i prvi put nakon 1958. godine ostala je bez Svjetskog prvenstva! Tamo idu Šveđani koji su dobili prvu utakmicu 1-0 i izdržali u drugoj.

Utakmicu je sudio Španjolac Antonio Mateu Lahoz koji je u prvom poluvremenu mogao suditi dva penala za Švedsku, nakon što su Barzagli i Darmian igrali rukom u šesnaestercu, a sumnjiva je i situacija u kojoj je Parolo pao u 16 metara Švedske.

Isto tako, početkom drugog dijela mogao je suditi i penal za Italiju, nakon što je Darmian pao u šesnaestercu gostiju, ali on je Darmianu sudio - ruku.

Lahoz je prošle sezone imao nekoliko stvarno katastrofalnih predstava u La Ligi u kojima su njegove pogreške izravno utjecale na rezultat, primjerice, na utakmici Reala i Betisa oprostio je Madriđanima crveni karton, kasnije i penal.

Teško je oštetio i Sevillu, opet protiv Reala, dosudivši smiješan penal na Luki Modriću, nakon što nije vidio da je Luku gurnuo suigrač, a ne igrač Seville. 

I nakon svega, dobio je šansu suditi ovako važnu utakmicu...

8. minuta

Parolo pada u šesnaestercu, cijeli je stadion tražio penal

13. minuta

Berg je pogodio Darmiana u ruku, Lahozu to nije penal

29. minuta

Forsberg ubacuje s lijeve strane, lopta udara Barzaglija u ruku

Darmian je u 16 metara Švedske, neoprezan start gostujućeg igrača. Penal? Ne, Lahoz kaže da je talijanski igrač igrao rukom. Čini se nova velika pogreška

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre
POGLEDAJTE SAŽETAK

VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre

PULA - Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1-1 u 34. kolu HNL-a pred oko 6000 gledatelja na Aldo Drosini. Salim Fago Lawal doveo je Puljane u vodstvo u četvrtoj minuti, dodao još jedan u desetoj koji je bio poništen. Nakon isključenja trenera Tramezzanija Hajduk se vratio prvijencem Perišića u HNL-u u 42. A u završnici je poništen gol za pobjedu Uremovića zbog igranja rukom.