Obavijesti

Sport

Komentari 4

Šunjić teže ozlijeđen? Bjelica bez riječi o dolasku Budimira

Šunjić teže ozlijeđen? Bjelica bez riječi o dolasku Budimira

Nenad Bjelica danas će u Beleku imati zanimljivo predavanje za stotine turskih trenera, a trenera Dinama za sada najviše muči stanje sa Šunjićem koji ima probleme s pubičnom kosti...

VIDEO

Talijanski mediji prije dva dana donijeli su priču kako će Budimira u Maksimiru zamijeniti - Budimir, kako bi umjesto Marija (već se nalazi u Iranu) novi napadač modrih sljedećih dana trebao postati njegov prezimenjak Ante, danas član Crotonea.

Nenad Bjelica na te je napise bio prilično kratak.

- Nisam još razmišljao o tome, iskreno nije mi još niti pao na pamet. Poslije odlaska Marija Budimira tražimo još jednog napadača, ipak igramo na tri fronta i duga je sezona, pa nam tu nedostaje još jedno napadačko ime. Ante Budimir dobro igra u Italiji, kvalitetan je igrač, ali u javnost će sljedećih 15-ak dana vjerojatno izići još puno imena koja će se vezati u Dinamo. A mi o Anti Budimiru u klubu još nismo progovorili niti jednu jedinu riječ - rekao je Bjelica kojeg najviše muče probleme Ivana Šunjića.

Mladi veznjak odradio je jučer jutarnji trening s Dinamom (popodne bio u teretani), ali njegova situacija daleko je od bajne. Odmah poslije treninga Šunjić je sjeo za stol s Nenadom Bjelicom i fizioterapeutima Dinama, krenuli su pregovori na koji će način i kojim intenzitetom trenirati do kraja priprema. Ivan Šunjić ima problema s upalom pubične kosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pustili smo ga sada 3-4 dana u puni pogon, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati njegova situacija, ide li njegovo stanje na bolje ili gore. Ako bude gore slat ćemo ga negdje da te probleme riješi, ako će mu se bol smanjivati onda će ostati u trenažnom procesu - kaže Bjelica koji će danas u Beleku držati predavanje za nekoliko stotina turskih trenera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu