Obavijesti

Sport

Komentari 8

Svaguša složio najjaču ekipu: Maleš, Šimić, Anas, Rapaić...

Svaguša složio najjaču ekipu: Maleš, Šimić, Anas, Rapaić...
1

Ako je suditi po imenima, najatraktivniju momčad okupio je Joško Svaguša, koji je u dres Bobisa privolio Maleša i Šimića, zatim Mornara, Runju, Rapaića, Tomasova...

VIDEO

Posljednja press konferencija uoči desetog jubilarnog turnira 'Četiri kafića', koji će se održati u ponedjeljak u Spaladium areni u Splitu, otkrila je tko je od vlasnika okupio najjaču postavu. Ako je suditi po imenima, najatraktivniju momčad okupio je Joško Svaguša, koji je u dres Bobisa privolio predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša i Darija Šimića koji je najavljen kao predsjednik nogometnog sindikata i budući predsjednik HNS-a. Tu su i Ivica Mornar, Vedran Runje, Milan Rapaić, Marin Tomasov, Anas Sharbini, možda i Ivica Olić…, a s klupe ih predvode Stanko Poklepović Špaco i Zoran Vulić. Sve je to otkrio sportski direktor Ivica Mornar, a ne vlasnik Joško Svaguša.

- Stanko Poklepović zabranio mi je govoriti i otkrivati karte. Ja se puno ne miješam u struku, kao što se nisam miješao niti dok sam bio predsjednik Hajduka, sve sam prepustio njemu i Zoranu Vuliću – otkrio je Svaguša i još jednom u prvi plan istakao humanitarni aspekt cijelog projekta.

- Lijepo je da momci imaju natjecateljski duh i da svi žele pobijediti, ali sve treba svesti u humanitarne okvire, ipak smo mi ovdje zbog toga da pomognemo djeci kojoj je to najpotrebnije.

Branitelj naslova, momčad Kauri računa na okosnicu prošlogodišnje momčadi, golmana Nurkovića, braću Senijada i Besima Ibričića, a pojačali su se tercetom bivših igrača Hajduka, koji su uvijek toplo pozdravljeni, Bubalom, Turkovićem i Musom. Tu su i Robert Jarni, dvojica splitovaca Ante Žužul i Ante Erceg...

- Pokušat ćemo obraniti naslov no bili bi zadovoljni i prolaskom u finale – kazao je samozatajni vlasnik Kaurija Saša Franjkić.

Na papiru najjača je momčad Vanille, Denis Vrvilo napravio je transfer sezone, doveo Ivana Rakitića u svoje redove, a time i Pranjića, Schildenfelda, Spahića. Za Vanillu igraju i duo Santini - Livaja, veterani Pralija i Vastić, a s klupe ih vode Zebić i Vukas.

- Nadamo se da će i Ivan Perišić nastupiti za momčad, za koju je nastupao dugi niz godina. S njim ćemo biti najveći favoriti– kazao je Vrvilo.

Vlasnik Tropica Marko Bralić požalio se na zakulisne radnje ostalih momčadi koje su vrbovale 'njegove igrače'.

- Mogu mi uzeti sve, ali dušu ne. Subašić, Križanac, braća Vitaić, Obilinović, Kalinić, Lovrek, Čop, Vukojević i bivši predsjednik Torcide Žan Ojdanić branit će boje naše momčadi. Idemo na pobjedu – najavio je Bralić.

Nazočne je pozdravio ravnatelj centra Mir Borislav Maričić.

- Želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju turnira, jer ovo što turnir znači djeci koju zbrinjavamo u našem Centru, kako financijski, tako i ljudski, doista je nevjerojatno. Oni osjećaju i iskazuju deset puta veću zahvalnost.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija