Sport

Komentari 3

Svakom po bod: Rezultat PPD Zagreba i Tatrana? Može 5-5!

Svakom po bod: Rezultat PPD Zagreba i Tatrana? Može 5-5!

Zbog nemogućnosti da se pronađe odgovarajući termin SEHA liga registrirala je utakmicu Tatran Prešova i PPD Zagreba remijem 5-5. Svakom je, dakle, upisan po jedan bod...

PPD Zagreb neće u Prešov gdje je prema rasporedu trebao igrati četvrto kolo SEHA lige. Utakmica se neće ni odigrati, a vodstvo lige registriralo ju je - remijem!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon svih napora i pokušaja te komunikacije s oba kluba da pronađemo odgovarajući termin, a uzimajući u obzir restrikcije koje su na snazi u obje zemlje, odlučili smo registrirati utakmicu rezultatom 5-5, što znači da će svaki klub osvojiti jedan bod - objasnio je glavni tajnik SEHA lige Marjan Načevski.

Raritetno i neuobičajeno, ali očito nužno, pa da jedna strana ne bi bila zakinuta, došlo se do ovakvog rješenja. Zagreb, koji je zbog zaraze korona virusom gotovo cijele momčadi ispao i iz Lige prvaka bez mogućnosti da igra osminu finala s Flensburgom, još u rasporedu ima dvije preostale, kod Pelistera te kod kuće protiv Metaloplastike. Zasad su zagrebaši pobijedili u sve tri i dovoljna im je jedna pobjeda za prvo mjesto.

Inače, završni turnir i ove će se sezone igrati u Zadru na Višnjiku od 3. do 5. rujna. Osmina finala počinje već u utorak utakmicom Vojvodine i Tatran Prešova koji će igrati odmah sutradan, dok Vardar čeka svoj termin protiv Metaloplastike.

Potom su sredinom kolovoza na redu četvrtfinala u kojima se priključuju Veszprem i Meškov Brest. Na Mađare i branitelje naslove morat će našički Nexe.

Najčitaniji članci