Obavijesti

Sport

Komentari 11

Tajna loma noge: Denis Šefik šakom udario Šapića

Tajna loma noge: Denis Šefik šakom udario Šapića
1

Iako je službena verzija bila da je Šapić nespretno pao i slomio nogu, srpski mediji otkrili su da je ta ozljeda posljedica tučnjave sa suigračem

VIDEO

Što ti pametuješ? Pa ti si kriv što nismo ušli u finale Olimpijade! Kako si to branio, navodno je Aleksandar Šapić rekao golmanu srpske reprezentacije Denisu Šefiku.
- Ma molim te, pa svi u reprezentaciji znaju da si primio lovu od Crnogoraca na Europskom prvenstvu. Samo što ti to nitko ne smije reći u lice - nastavio je Šapić provocirati Šefika.
Na tu posljednju opasku srpski je golman "poludio", nasrnuo na Šapića, koji je na kraju prošao sa slomljenom nogom! Šefik je navodno Šapića šakom udario u glavu, nakon čega je ovaj pao niza stube i slomio nogu na tri mjesta.
"Odmah su na mjesto događaja stigli dužnosnici vaterpolskog saveza Srbije i pokušali zataškati cijelu stvar pričom da je Aleksandar Šapić zapeo za nešto, pao niza stube i slomio nogu", piše srpski Kurir.
No tu priču nitko nije "kupio". Srpski mediji već danima bruje o tučnjavi među vaterpolistima, a na površinu izvlače i staro "prljavo rublje".
"Još od EP-a u Malagi među srpskim igračima postoji mnogo zle krvi, posebno otkad je nastradao Danilo Ikodinović, koji je bio idejni vođa u bazenu. Nije tajna da je Aleksandar Šapić u svađi s mlađim, ali i starijim igračima. Neslužbeno, on je još u Malagi opalio šamar Vanji Udovičiću, što mu je žestoko zamjerio kapetan Vladimir Vujasinović", tvrdi Kurir.
Baš je kapetan Vujasinović na SP-u u Melbourneu, na kojem je Hrvatska osvojila zlato, spriječio tučnjavu Šapića i Ikodinovića. Otad Vujasinović ne razgovara sa Šapićem. Sad je Šapić opet provocirao, što mu se osvetilo. Već se vratio u Beograd i ovih će dana ići na operaciju. Prema nekim nagađanjima, oporavak najboljeg strijelca olimpijskog turnira mogao bi potrajati više od dva mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu