Obavijesti

Sport

Komentari 3

Thierryju Henryju se vrti u glavi zbog Real Madrida

Thierryju Henryju se vrti u glavi zbog Real Madrida
1

Real Madrid trenutno je u strašnoj seriji. Dobili su 17 od zadnjih 18 utakmica, a sada im na Santiago Bernabeu dolazi napadački nastrojena Barca

VIDEO

Ja i sin smo madridisti! Svim srcem bit ćemo uz Real, poručio je iz Brazila veliki Ronaldo, koji je igrao i za Real i za Barcu.
Za “galacticose” je zabio četiri puta u El Clasicu, u dresu Barcelone samo jednom.
- Igra se na Bernabeu, a tamo protiv Reala nitko ne može biti favorit. Pritisak s tribina bit će strašan! - rekao je 32-godišnji Brazilac, koji sad igra za Corinthians.
“Kraljevski klub” je u strašnoj formi - nakon poraza na Camp Nou dobili su 17 od 18 utakmica, osvojili nevjerojatnih 52 od 54 moguća boda i pet kola prije kraja srezali zaostatak za Barcelonom na svega četiri.
Katalonci će na Santiago Bernabeu istrčati bez ozlijeđenog Rafaela Marqueza, za kojeg je sezona gotova, a pitanje je hoće li zaigrati Thierry Henry. Chelseajev stoper Alex tako ga je “nokautirao” pošlog utorka da Francuz navodno još osjeća vrtoglavicu i uopće ne trenira. Španjolski mediji najavljuju da vjerojatno neće istrčati u prvih 11 protiv Reala večeras na Bernabeu. Pep Guardiola čuvat će ga za uzvrat s Chelseajem u srijedu.
- Da mogu birati između slavlja na Santiago Bernabeu ili na Stamford Bridgeu, uvijek bih izabrao pobjedu nad Chelseajem jer nas ona vodi u finale Lige prvaka. A prvenstvo možemo osvojiti i ako, ne daj Bože, izgubimo El Clasico - rekao je Lionel Messi, koji je ove sezone dao 21 gol u Primeri.
Ni Real večeras neće biti kompletan - osim Ruuda van Nistelrooya, koji ne igra već mjesecima, nedostajat će im i ozlijeđeni veznjaci Sneijder i Guti te stoper Pepe, kojeg su za divljačko udaranje igrača Getafea kaznili s deset utakmica neigranja.

RAMOS STALNO RUŠIO MESSIJA
Sergio Ramos toliko je puta faulirao Messija da je jedan španjolski novinar napisao kako su Argentincu noge nakon utakmice bile boje modro-crvenog dresa. Sad bi ga trebao čuvati Gabriel Heinze.

NIJE IM DOSTA - STIŽE I RIBERY
Barcelona je navodno sve dogovorila s Franckom Riberyjem i Bayernov veznjak trebao bi idućeg ljeta zaigrati uz Eto’oa, Henryja i Messija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići