Sport

Komentari 38

Tomićeva djevojka 'izaziva' iz hotela: Vruće im je u karanteni

Tomićeva djevojka 'izaziva' iz hotela: Vruće im je u karanteni

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić odlično zabavlja uz svoju djevojku, Vanessu Sierru zvijezdu stranice za odrasle "Only Fans" i pornoglumicu

Bernard Tomić i njegova djevojka Vanessa Sierra još uvijek se nalaze u obaveznoj karanteni koje su australske vlasti odredile za tenisače na Australian Openu.

"Sretniji" imaju pet sati dnevno za treniranje, a ostali su "zaključani" u sobi 24 sata dnevno.

No, nema sumnje da se australski tenisač hrvatskih korijena odlično zabavlja uz svoju djevojku, zvijezdu stranice za odrasle "Only Fans" na kojem se obožavatelji mogu pretplatiti za gledanje 'škakljivih' fotografija zgodnih i poznatih djevojki.

Na snimci koju je objavila na svojem Instagram profilu možemo vidjeti Vannesu kako gleda kroz prozor iz, neki bi rekli, namještenog kuta.

Tomić je, podsjetimo osigurao glavni ždrijeb Australian Opena koji starta 8. veljače preko kvalifikacija u Dubaiju. Sva tri meča Australac je dobio nakon što je uzeo prvi set pa gubio drugi, redom su padali - Slovak Kovalik pa sunarodnjaci Schoolkate i Smith.

Nakon tri meča koja su išla u odlučujući set Tomić je izjavio "da je umoran kao nikad u životu i da fizički ne stoji najbolje za Australian Open".

Ako pretpostavimo što se sve događa u toj sobi, nije ni čudo.

Vanessa je svojem dečku čestitala na ulasku u glavni ždrijeb AO-a.

 

Najčitaniji članci