Obavijesti

Sport

Komentari 44

Toplak: Dinamo je nestabilan i luta, nije konkurentan za naslov

Toplak: Dinamo je nestabilan i luta, nije konkurentan za naslov

Možemo pričati da Dinamo ima širinu, ali je nestabilan u ideji igre i pokušava nekim promjenama isprovocirati rezultat za koji misle da će se dogoditi sam po sebi, kaže iskusni trener

VIDEO

Sjajna predstava protiv Gorice (2-0) smirila je Dinamov puk i uljepšala atmosferu oko kluba, ali kratko je to trajala. Modri su opet razočarali svoje navijače remijem protiv Lokomotive (2-2) u 22. kolu HNL-a.

Pokretanje videa...

dinamo 01:26

Bio je to opet vrlo bezidejan i jalov Dinamo koji je izvukao bod samo zahvaljujući individualnoj kvaliteti Brune Petkovića. Sergej Jakirović djelovao je izgubljeno na klupi, ne vidi se napredak unatoč pripremama i pojačanjima, nije znao kako probuditi svoju momčad koja ove sezone igra na bljeskove. Hrvatski prvak već mjesecima gleda u leđa Rijeci i Hajduku i ta treća pozicija postala je standardna. Nadaju se da će u zaostaloj utakmici protiv Varaždina dodatno smanjiti taj zaostatak, ali trenutno Dinamo izgleda tako da ne može računati na tri boda ni protiv koga. 

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a

Nogometni stručnjak Samir Toplak opleo je po 'modrima' u emisiji na MAXSportu. Smatra kako je Dinamo izrazito nestabilan, a to se odražava na svim aspektima. 

- Mislio sam da se Dinamo vraća na te neke staze nakon Gorice gdje je odigrao jako dobro. Uvijek staviš upitnik koliko se to pitalo protivnika i je li Gorica jednostavno imala loš dan. Nakon ove utakmice više nisam siguran. Dinamo je nestabilan u traženju, kada imaš nestabilnost rezultata, to se odražava u ekipi i na stručni stožer. Dosta je lutanja i nema standardnosti ekipe - rekao je Samir Toplak.

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su na gostovanju u Velikoj Gorici rezultatom 2:0

Takuya Ogiwara, Arber Hoxha, Moreno Živković, Fran Brodić, Pierre-Gabriel stigli su u Dinamo tijekom zime, od travnja će treneru na raspolaganju biti Marko Rog, ali nitko od njih nije donio klubu razinu više. Pomaka gotovo da i nema u igri.

- Možemo pričati da Dinamo ima širinu, ali je nestabilan u ideji igre i pokušava nekim promjenama isprovocirati rezultat za koji misle da će se dogoditi sam po sebi. Jedina svjetla točka je što je Petković zabio dva prekrasna gola i što je bio razigran. Dinamo ne vidim u onom elementu u kojem bi oni htjeli biti da budu konkurentni za prvaka, oni jesu u igri za prvaka, ali ne nude kontinuitet - rekao je Toplak.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a

Dinamo za vikend u 23. kolu HNL-a igra protiv Varaždina na Maksimiru koji mu je već otkinuo bodove ove sezone, ali prije toga ih u četvrtak čeka prva utakmica šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Real Betisa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz