Sport

Komentari 51

Torcido, pazi se: Policajka je u punoj spremi pazila na navijače

Torcido, pazi se: Policajka je u punoj spremi pazila na navijače

Pripadnica interventne policije budnim je okom na tribinama motrila navijače Hajduka i sve snimala svojom kameru, da sve ostane zabilježeno u slučaju eventualnih nemira

Hajduk je u šesnaestini finala Kupa gostovao u Petrinji, a među onima koji su pazili na sigurnost na tribinama bila je i jedna policajka. Nju su primijetili i fotoreporteri koji su bili na utakmici, ali i navijači jer su neki od njih zatražili i zajedničku fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pripadnica interventne policije budnim je okom na tribinama motrila navijače Hajduka i sve snimala svojom kameru, da sve ostane zabilježeno u slučaju eventualnih nemira.

Petrinja: Osiguranje na tribinama tijekom utakmice GSNK Mladost i HNK Hajduk Petrinja: Osiguranje na tribinama tijekom utakmice GSNK Mladost i HNK Hajduk

Nije bilo potrebe za njezinom intervencijom kao ni intervencijom njenih kolega jer je utakmica prošla u prijateljskom tonu. Hajduk je prošao u osminu finala pobjedom 2-0, a domaćini su bili sretni jer su mogli u svom mjestu ugostiti veliki splitski klub.

Lijepa atmosfera pokraj stadiona gdje se okupilo 2.500 tisuće navijača, a pravo sportsko zalaganje na terenu. To su slike koje ćemo pamtiti iz Petrinje. Domaćine je nakon utakmice nahvalio i trener Splićana.

- Domaćin je bio jako motiviran i dobar, igrali su na emociju i zalaganje, izgarali su na terenu i svaka im čast na tome - rekao je Damir Burić.

Najčitaniji članci