Sport

Komentari 8

Tramezzani: I ja sam bio u čudu. Oreščanin: Poklopimo se ušima

Tramezzani: I ja sam bio u čudu. Oreščanin: Poklopimo se ušima

Nema puno analize. Hajduk je zasluženo pobijedio, odmah nas kaznio na početku, svaki je udarac bio gol. Nije ni igračima lako vratiti se, potonu, ali to je jedan dan u uredu, poklopi se. Moramo napraviti "refresh", kazao je Oreščanin

Presretan sam načinom na koji smo odigrali ovu utakmicu. Stvorili smo dosta šansi u prvom poluvremenu i, da vam budem iskren, čak sam se i ja čudio kako smo ih dobro realizirali. U nekim trenucima smo igrali čak i s četiri napadača. Bila je ovo pobjeda volje i želje mojih igrača, zadovoljno je zvučao trener Hajduka Paolo Tramezzani nakon rapsodije svoje momčadi protiv Gorice (4-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Hajduk je ostao u utrci za europska mjesta i sada gleda prema nedjelji i Šibeniku.

- Napravili smo veliki korak prema konačnom cilju, ali nema stajanja. Situacija je takva da ove sezone nemamo vremena za pripreme i za treninge i ostaje nam da samo odigramo najbolje što znamo. Mi znamo što nam je činiti. Nemamo plan B ni plan C, moramo samo odigrati najbolje što znamo.

S druge strane, Gorica i dalje ima "pole position" u utrci za Europu, treba joj jedan bod, ali čeka je Dinamo pa Rijeka.

- Nema puno analize. Hajduk je zasluženo pobijedio, odmah nas kaznio na početku, svaki je udarac bio gol. Nije ni igračima lako vratiti se, potonu, ali to je jedan dan u uredu, poklopi se. Moramo izvući pouke, napraviti "refresh", poklopiti se ušima - sumirao je trener Gorice Siniša Oreščanin.

Barem nešto pozitivno za njega nakon Poljuda jesu prve minute Kristijana Lovrića nakon pet utakmica.

- Nije dugo igrao, ali nadam se da ćemo ga imati opet dobrog kao prije.

Najčitaniji članci