Sport

Komentari 4

Trebalo im samo četiri dana: S Bottasovog bolida skinuli gumu

Trebalo im samo četiri dana: S Bottasovog bolida skinuli gumu

Bio je na drugom mjestu i nadao se kako može zaprijetiti Verstappenu na vodećoj poziciji, a onda se dogodila katastrofa u boksu. Valtteri Bottas nije komentirao ništa nakon što je morao odustati, samo je odšetao

Dečki? Pištolj ne želi... I to je otprilike to. Nisu trošili previše riječi u Mercedesu kad su shvatili kako ne mogu zamijeniti prednju lijevu gumu pri prvom zaustavljanju Valtterija Bottasa u Monte Carlu, a ostali su bez vrijednih bodova u poretku konstruktora jer je morao odustati od natjecanja.

Bilo je to u 31. krugu, sve je bilo spremno da Finac izađe na stazu sa novim setom guma i pokuša pobijediti te 'poništiti' slabiji rezultat Hamiltona za bodove u poretku kontstruktora, ali sve se srušilo kad dva različita 'pištolja' nisu mogla skinuti gumu s bolida. Jednostavno - nije išlo.

Monaco Grand Prix

Na kraju je Max Verstappen u Red Bullu pobijedio te preuzeo vodeću poziciju od Lewisa Hamiltona koji je utrku završio na šestom mjestu. Nakon četiri dana odlučili su se oglasiti iz Mercedesa i pomalo našaliti na svoj račun te objavili video u kojem skidaju gumu s Bottasovog bolida.

Sljedeća je utrka na rasporedu za tjedan dana u Azerbajdžanu.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Najčitaniji članci