Sport

Komentari 21

Tučnjava na sučeljavanju: Floyd poludio i nabio šljivu youtuberu

Tučnjava na sučeljavanju: Floyd poludio i nabio šljivu youtuberu

Iako u ring ulazi protiv Logana Paula (26, 0-1), jedan od najboljih boksača svih vremena Floyd Mayweather Jr. (44, 50-0) je svojevremeno izjavio da bi 'iste večeri pretukao oba brata' pa ga je mlađi Jake odlučio isprovocirati

Ubit ću te kad te uhvatim, urlao je Floyd Mayweather Jr. (44, 50-0) i pokušavao doći do mlađeg od braće Paul, Jakea (24, 3-0) koji je nedavno nokautirao umirovljenog MMA borca Bena Askrena. Na sučeljavanju u Miamiju 'zaiskrilo' je između Paula i 'Moneya' koji očito traži i svoju priliku za zaradu pošto će njegov brat u džep spremiti pozamašnu svotu.

Bilo je to sučeljavanje u Miamiju za meč koji će se održati 6. lipnja na Hard Rock stadionu u Miamiju, a ništa nije prošlo bez popratnog šoua. Iako su borci koji će zapravo ući u ring bili mirni na njihovom sučeljavanju, zbog izjave Floyda kako bi 'iste večeri pretukao oba brata' se u ringu pojavio i Jake na svojevrsnom sučeljavanju i uzeo Mayweatherovu kapu na što je boksačka legenda u potpunosti poludjela. 

- Ukrao sam mu kapu jer on svojim dosadnim borbama krade novac ljudima - napisao je Paul na Twitteru.

Omaleni Floyd trčao je za Paulom i pokušao ga udariti, a izgleda da ha je jednom i pogodio jer je youtuber na Instagramu objavio story s vidljivom šljivom pod okom i za sve okrivio Mayweatherove zaštitare. 

- Iskreno, imao sam tri lagane borbe kao profesionalac pa sam priželjkivao malo prave akcije. Jedan od Floydovih 30 zaštitara me čisto pogodio u oko - objasnio je Paul.

Podsjetimo, bit će to ekshibicijski meč, a The Athletic i insider Mike Coppinger imaju informaciju kako bi za meč vrijedila i posebna ograničenja za kilažu. Naime, youtuber bi imao gornju granicu od 86,2 kg, dok bi granica za Floyda bila 72,6 kg.

Najčitaniji članci