Obavijesti

Sport

Komentari 5

U Zadru bijesni na HKS: Vodite košarku do krajnje propasti!

U Zadru bijesni na HKS: Vodite košarku do krajnje propasti!
2

Upravo je ta odluka razbjesnila sve u zadarskom drugoligašu koji je bio na putu prema ulasku u HT Premijer ligu, u trenutku okončanja lige držao je prvo mjesto

VIDEO

Naš klub javno traži da gospodin Josip Joke Vranković podnese ostavku na mjesto glavnog tajnika HKS-a te da sam objavi kolika mu je plaća i koliko je drugih primitaka od Saveza primio do danas, a koji financiraju u dobroj mjeri svi klubovi, te od koliko klubova je do ove dužnosti živio, reagirao je Košarkaški klub Jazine Arbanasi na odluku Hrvatskog košarkaškog saveza na odluku da se prvenstva okončaju bez prvaka te da nema ni ispadanja ni promocija.

🏀🏀🇭🇷Naš klub javno traži da gospodin Josip Joke Vranković podnese ostavku na mjesto glavnog tajnika HKS-a te da sam...

Objavljuje KK Jazine ArbanasiČetvrtak, 2. travnja 2020.

Upravo je ta odluka razbjesnila sve u zadarskom drugoligašu koji je bio na putu prema ulasku u HT Premijer ligu, u trenutku okončanja lige držao je prvo mjesto.

- Na novoj telefonskoj sjednici zauzeli smo jednoglasan stav da je sadašnjom odlukom HKS-a najviše oštećen upravo naš klub jer se po ovoj odluci ne može, iako je prvi u trenutku prekida, plasirati u HT Premijer lig, ali i ostalih najmanje pet klubova naše Prve lige jer su i oni onemogućeni u borbi za ulazak u veći rang.

HKS je prekinuo prvenstvo: Neće biti proglašen prvak...
HKS je prekinuo prvenstvo: Neće biti proglašen prvak...

- Odluka nema pravnog uporišta u važećim propozicijama natjecanja, a ni u samom Zakonu o sportu zbog čega, a ukoliko netko od klubova pokrene sudske i upravne sporove protiv ove odluke, ista bi gotovo sigurno bila poništena jer nema potrebnog pravnog temelja. Međutim, smatramo potpuno besmislenim pokrenuti sporove protiv ove odluke jer ako sadašnje stanje potraje, neće ni biti natjecanja u novoj sezoni ni u ednoj ligi. Nadalje, naš Savez već sad treba donijeti odluke u korist svih klubova o tome da će u sljedećoj sezoni, ako je bude, sve lige biti besplatne za klubove, a čak i da budu besplatne za sve, opet ih neće imati tko igrati ako gradovi, općine, i županije te sponzori bitno smanje ili čak prestanu financirati klubove, a sve kako bi iz sportskog budžeta mogli financirati druge bitnije potrebe. Klubovi neće moći plaćati trenere, igrače, putovanja, hranu, smještaj, prijevoz, knjigovodstvo, administraciju, organizaciju domaćih utakmica te brojne druge tekuće troškove zbog čega neće moći nastupati u svojim ligama pa će se lige morati popuniti s klubovima koji će to moći podnijeti. Takvih neće biti, pa je i više nego upitno hoće li se naći i 10 klubova za HT Premijer ligu i Prvu ligu i to zajedno! Na to već sada treba računati jer je jasno da će 'preživjeti' samo klubovi koji će imati jače privatne sponzore, a takvih je jako malo kod nas.

📣📌❗Naš klub je upravo na novoj telefonskoj sjednici u.o.kluba zauzeo jednoglasan stav da je sadašnjom odlukom HKS-a...

Objavljuje KK Jazine ArbanasiSrijeda, 1. travnja 2020.

U Jazinama su se još malo obrušili na Savez koji je, kako kažu, kriv što reprezentacija nije vidjela Svjetsko prvenstvo.

- Neka kako će vratiti Vladi RH jamstvo od više od dva i pol milijuna franaka ako to FIBA ne bude vratila. Naš će se klub zajedno sa svima ostalima na pravi demokratski, ali i pravni način boriti za boljitak naše košarke i jednaki tretman svih klubova te nas se u tome neće moći spriječiti ma koliko god da pokušali jer ćemo na sve krive odluke bez zadrške javno ukazivati. Naša velika prednost je naša nezavisnost, karakternost i neovisnost o trenutnom vodstvu HKS-a koje krivim odlukama vodi našu košarku do krajnje propasti kao što je to već napravljeno s A reprezentacijom koja se pogrešnim odlukama nije ni plasirala među 32 reprezentacije za Svjetsko prvenstvo - poručili su Zadrani iz Jazina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom