Sport

Komentari 6

Abramovič pomaže Ukrajincima u pregovorima s Rusima, a on je navodno stigao u Bjelorusiju

Abramovič pomaže Ukrajincima u pregovorima s Rusima, a on je navodno stigao u Bjelorusiju

'Kad pogledamo što je na cijeni, molimo vas za razumijevanje zašto ne komentiramo trenutnu situaciju, a ni Abramovićev dolazak na pregovore', rekao je Abramovičev glasnogovornik

Mogu potvrditi da je Romana Abramoviča pozvala ukrajinska strana kako bi im pomogao u pronalasku mirnog rješenja situacije, a on od tog trenutka pokušava pomoći, rekao je za Press Association Abramovičev glasnogovornik i tako potvrdio da bivši čelni čovjek londonskog Chelseaja pomaže Ukrajincima.

Ruski tajkun nije se odlučio na prodaju kluba, već je jednostavno predao njegove 'ključeve' u ruke klupske organizacije. Čija će sada biti 'zadnja' u klubu u kojem nastupa hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, nije precizirano, ali možda se dogodi i obrat te mu se omogući povratak u Englesku ako stvarno pomogne Ukrajincima u cilju dogovaranja mira.

 - Kad pogledamo što je na cijeni, molimo vas za razumijevanje zašto ne komentiramo trenutnu situaciju, a ni Abramovićev dolazak na pregovore - rekao je glasnogovornik.

A navodno su novinari Jerusalem Posta saznali su da je Abramovič stigao u Bjelorusiju na pregovore, a nije tajna da se već neko vrijeme traži dovoljno utjecajna osoba koja bi mogla pomiriti strane.

- Ukrajinci pokušavaju pronaći nekoga u Rusiji tko će pomoći u mirnom rješenju situacije. Kontaktirali su Romana. Ne znam hoće li to pomoći, ali znam da su mu Zelenski i njegovi ljudi zahvalni - rekao je za Jerusalem post Oskarovac Aleksander Rodnjanski.

Bilo kako bilo, još ne znamo je li Abramovič stvarno na pregovorima, ali može li pomoći u miru, mogli bi i Britanci razmislili o njegovom 'tjeranju' iz Velike Britanije...

Najčitaniji članci