Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ulaznice za Plzen po 1300 kn; Slepička: Očekujte divljaštvo...

Ulaznice za Plzen po 1300 kn; Slepička: Očekujte divljaštvo...
1

Ni ograničen broj ulaznica neće spriječiti Bad Blue Boyse da ispune ulice Plzena, a ulaznice za utakmicu protiv Viktorije u četvrtak se traže na sve načine. Crno tržište puno je prodavača koji cijene dižu u nebesa

VIDEO

Od Zagreba do Plzena treba oko šest sati vožnje autom, a u sljedećim danima bi autoceste do Češke mogle biti pune hrvatskih registracija!

Očekuje se invazija Dinamovih navijača na Doosan areni u Plzenu gdje Dinamo igra protiv Viktorije prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige. Maleni problem je taj što su Česi Dinamu poslali samo 627 ulaznica što je ipak premalo s obzirom na potražnju. Kapacitet stadiona je 11,500 gledatelja.

Da su poslali i deset puta više, i to bi se rasprodalo u sekundi. Bez obzira na ograničen broj ulaznica, to neće spriječiti Bad Blue Boyse da ispune ulice Plzena, a ulaznice se traže na sve načine. Naravno, crno tržište puno je prodavača koji cijene ulaznica dižu u nebesa. 

Tako se na njuškalu ulaznice za utakmicu u Plzenu mogu pronaći od 1000 pa do 1300 kuna, pa tko voli nek izvoli...

Pokretanje videa...

00:50

Maksimir rasprodan, Česi ulaznice dijele na radiju

I dok prva utakmica još nije ni odigrana, Maksimir je za uzvrat skoro pa rasprodan. Ulaznice su ostale još samo za sjever, a navijači su od prvog dana prodaje dežurali pred blagajnama kako bi došli do papira vrijednog gledanja Dinamovog proljeća.

I dok se među navijačima Dinama tražilo stotine karata više za gostovanje u Plzenu, Česi još uvijek nisu prodali sve ulaznice. U ponedjeljak je Viktoria podsjetila svoje navijače da ulaznica za obje utakmice s Dinamom još uvijek ima u prodaju. Danas, dva dana prije utakmice, igrači su na radiju poklanjali ulaznice.

Slepička Česima: Očekujte prekrasno divljaštvo

Česi se uz dolazak Bjeličinih trupa, ozbiljno pripremaju i za navalu Boysa, a na sjajne navijače zagrebačkog kluba upozorio ih je i Miroslav Slepička, češki napadač koji je igrao u Dinamu.

- Za mnoge ljude u Zagrebu nogomet i klub su više od života. Boysi naprave lijepu atmosferu, ali znaju napraviti i probleme. Putuju na gostovanja i kada imaju zabrane, ne boje se sukoba. U Austriji su nakon nekoliko incidenata doslovno nepoželjni. Vjerujem da ćemo gledati dobar nogomet - rekao je Slepička za Denik.Cz.

- Što ljudi u Plzenu mogu očekivati od Bad Blue Boysa? Prekrasno divljaštvo, haha - kratko je dodao.

Zanimalo je Čehe i što je sa Zdravkom Mamićem koji je godinama bio na čelu kluba.

- Koliko sam čuo, sad se skriva u Bosni... - rekao je Slepička suzdržano, a onda je krenuo hvaliti Dinamo i Hrvatsku.

'Bila je čast igrati u Dinamu, za Hrvatsku sam navijao na SP-u'

- Skoro svaki dan se prisjetim Zagreba. Billa mi je čast igrati tamo. Bio je to potpuno drugi svijet u odnosu na Spartu. Igrao sam tada s Robertom Kovačem koji je sada pomoćnik u Bayernu. Bio je sjajna osoba i veliki nogometaš. A onda Mandžukić... S njim sam se vidio u Pragu 2013. godine kada je Bayern igrao s Chelseajem. Nisam se već dugo čuo s njjim, nemam ni Facebook ni instagram, radije se družim s obitelji.

- Andrej Kramarić je bio još tinejdžer. Sjajno je do kuda je dogurao. Većina mladih igrača koji poteknu iz akademije Dinama ima veliku kvalitetu. Navijao sam za Hrvate na Svjetskom prvenstvu. Ostali su mi u srcu, obožavam Hrvatsku, ljetujem tamo svake godine s obitelji - završio je Čeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...