Obavijesti

Sport

Komentari 10

Urnebesni intervju: De Mori je Hayeu bacio janjetinu na stol

Urnebesni intervju: De Mori je Hayeu bacio janjetinu na stol
1

Bivši dvostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji David Haye i Australac hrvatskih korijena, koji živi u Splitu, Mark de Mori imali su zajednički intervju prije meča

VIDEO

Australac hrvatskih korijena Mark de Mori borit će se 16. siječnja u londonskoj O2 Areni protiv bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Davida Hayea. 

De Mori živi i trenira u Splitu, a popularni požeški zet oženjen je za hrvatsku prvakinju u power liftingu Miljanu de Mori VojnovićBoksač je najavio pobjedu protiv Hayea, koji je slavio protiv Nikolaja Valujeva, a kasnije izgubio od Vladimira Klička u borbi za titulu. Haye u ringu nije bio tri i pol godine.

- Borba će biti intenzivna jer smo i Haye i ja poznati nokauteri. Haye mi izgleda nezainteresirano uoči skorašnjeg meča i u tome vidim svoju šansu - rekao je "The Dominator".

Mark de Mori nije najteži protivnik s kojim se David Haye borio, ali zato je "The Hayemaker" najteži borac s kojim će se De Mori suočiti. Održali su zajednički intervju za The Sport Bible. Ne sumnjamo da će ovo biti odlična borba, koja, nadamo se, neće ići na 12 rundi.

Intervju Davida Hayea i Marka de Morija

Mark de Mori: Haye je bolji borac na papiru. Ali papir ne znači ništa. Imat ćemo borbu, a papir možete podrapati. Možete pričati o mojem rekordu, možete pričati gdje sam bio, ali... 

David Haye: Ideš na mjesto gdje nikad prije nisi bio, ideš na razinu gdje nikad prije nisi bio.

Mark de Mori: Da, a ti nikad osjetio moj udarac.

David Haye: Vidjet ćemo... Zadrži taj stav nakon prvog zvona. Samo nemoj početi bježati.

Mark de Mori: Cijelu borbu ću imati stav. Cijelo vrijeme ću ti se unositi u lice. Ljudi ne vole bježanje i dosadne mečeve, a nije da postoji scenarij (po kojem se trebamo boriti).

David Haye: Postoji scenarij, odbrusio je Haye. Scenarij u kojem piše da ću te nokautirati.

Mark de Mori: E pa nemoj se pouzdati u taj scenarij.

David Haye: Čak i kad bi se borio protiv starog Hayemakera (Haye je tu mislio na sebe op. a.) ne bi imao šanse. Ovaj novi je bolji. Zastarjeli, ali bolji model.

Mark de Mori: Starog. Ključna riječ je star. Star, ozlijeđen, isteklog roka... Doći ćeš ozlijeđen i loših refleksa.

David Haye: Samo ti nastavi pričati. Bit će zabavno dok si pri svijesti.

Nakon prepucavanja, voditelj je postavio pitanje o ambicijama o povratku Davida Hayea, a zatim i ambicijama te pristupu u meču Marka de Morija.

Mark de Mori: Morat ću riskirati. Neću se boriti kao Tyson Fury i s distance ga "pikati" rukama koje imaju promjer osam metara. Ulazit ću u njega, ili ću ga pogoditi ili će on mene. Jak sam kao T-Rex i idem se boriti. On (Haye) je ozlijeđen, imao je puno ozljeda. Ali zato sam ti donio jedan poklon. Evo, meni kao veganu je to OK. Evo ti malo janjetine da budem siguran kako ćeš moći doći do ringa, rekao je de Mori stavljajući janjetinu iz džepa na stol.

David Haye: Ovo ti je sigurni nokaut u ringu.

Cijeli intervju u trajanju od deset minuta možete pogledati na stranici The Sport Bible.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom