Sport

Komentari 33

Utakmicu Osijeka prenosi HNTV, Hajduk i Tobol na Arena Sportu

Utakmicu Osijeka prenosi HNTV, Hajduk i Tobol na Arena Sportu

Slike s Malte, gdje gostuje Rijeka kod Gzire United, neće biti, a preostale dvije utakmice hrvatskih predstavnika u Konferencijskoj ligi zainteresirani mogu pratiti na kanalu Arena Sporta i HNTV-a

Pretkola europskih kupova često donose nered po pitanju televizijskih prijenosa jer se svaka utakmica prodaje posebno (izuzev play-offa Lige prvaka), a iznimka nije ni ova sezona.

Problema je imao Dinamo koji je javno prozivao televizije što nisu pokazali interes za prijenos uzvratne utakmice s Valurom s Islanda pa je na koncu sam otkupio prava i ustupio ih Hrvatskoj nogometnoj televiziji, koja prenosi i utakmicu "modrih" protiv Omonije u drugom pretkolu Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Krovinović u Hajduku

Što se utakmice Hajduka i kazahstanskog Tobola iz Kostanaja tiče (Poljud, četvrtak, 21 sat), prijenos će biti na kanalu Arena Sport 1.

U isto vrijeme na Hrvatskoj nogometnoj televiziji navijači Osijeka mogu pogledati prvu utakmicu protiv poljskog Pogona iz Szczecina (21 sat).

Gostujućih navijača neće biti cijele ove sezone prema odluci Uefe zbog sprječavanja širenja zaraze korona virusom, podsjetili su iz Gradskog vrta.

Nešto ranije, od 19 sati, Rijeka gostuje na Malti kod Gzire United, koja je prije dvije godine šokantno izbacila Hajduk. I dok je s gostovanja Splićana tad bilo prijenosa, ovaj put - crnilo.

Maltežani neće organizirati kamere, a ostaje samo nada da će se u međuvremenu pronaći kakav stream. U suprotnom, utakmicu ćemo moći pratiti samo u tekstualnom prijenosu na klupskim kanalima.

Gdje gledati utakmice?

Najčitaniji članci