Sport

Komentari 62

Hrgović u borbu nikad teži! "Prvu sam bitku već dobio..."

Hrgović u borbu nikad teži! "Prvu sam bitku već dobio..."

Filip Hrgović (26) će se u noći sa subote na nedjelju, 25. na 26. svibnja u Oxon Hillu boriti protiv njemačkog teškaša Gregoryja Corbina (38) koji na vaganju imao 122 kilograma

Sve je spremno za novi okršaj Filipa 'el animala' Hrgovića. Kao i u prošlom meču ima 12 kilograma manje od protivnika, no ovaj je put četiri kilograma teži nego u zadnjoj borbi.

Tada je protiv Kevina Johnsona imao 105.5 kilograma, dok u ovu borbu protiv Gregoryja Corbina ulazi sa 109.7 kilograma, što mu je najveća kilaža otkako je profesionalac. Dodatna masa donijeti će mu i veću udaračku snagu pa bi to mogla biti još jedna novost u odnosu na prošle borbe.

- Uzbuđen sam zbog svog američkog debija. Čast mi je boriti se ovdje. Za one koji ne znaju, dolazim iz Hrvatske, male zemlje u Europi. U subotu navečer želim učiniti svoju zemlju ponosnom - rekao je Hrgović na vaganju.

Prvi je dio bitke, kaže, dobio:

- Prva bitkica je moja jer on je prvi maknuo pogled kad smo se sučelili. A tu borba počinje. Tu se vidi puno stvari u očima suparnika, tko je odlučniji više dati za pobjedu - prenosi Filipove izjave iz Washingtona Večernji list.

U noći sa subote na nedjelju, 25. na 26. svibnja, prijenos borbe možete pratiti na programu RTL-a od 2 sata i 55 minuta.

Najčitaniji članci