Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vaha predvidio Sammirov promašaj: Ja sam vještica!

Vaha predvidio Sammirov promašaj: Ja sam vještica!
1

Treba imati hrabrosti i uzeti loptu. Mnogi u Dinamu ne bi se odvažili. Penale su promašivali Platini, Maradona, Messi. Ne krivim Sammira, rekao je trener Dinama

VIDEO


Znate što? Tri dana prije PAOK-a znao sam da ćemo izgubiti. Imao sam osjećaj. Isto je bilo i prije Sammirova penala. Ma, prava sam vještica, rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić.
Nekoliko sekundi prije nego što je Sammir uzeo loptu, Vaha se okrenuo prema klupi. Pogledao je Etta i Kramarića te rekao:
- Neće biti dobro. Promašit će.

Brazilac je pogodio stativu.
- Sad mi je strašno žao. Uoči penala pozvao sam Moralesa i rekao mu: ‘Pedro, idi do Sammira i pitaj ga je li spreman. Ako nije, uzmi loptu i pucaj’. Morales mi je samo kimnuo glavom. Kao da je shvatio. Ma, krivo mi je što Sammir nije došao do klupe da popije malo vode, umije se, dobije nekoliko minuta... Čak sam i Ettu, njegovu najboljem prijatelju, rekao da ga pozove.

Penale su promašivali Platini, Maradona, Mesi. Stvarno ne krivim Sammira, rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić

No u toj eurofiji Sammir nas nije čuo. Gledajte, to su sitnice koje iskusne momčadi moraju raditi. Sammiru ništa ne zamjeram. Treba imati hrabrosti i uzeti loptu. Mnogi u Dinamu ne bi se odvažili. Penale su promašivali Platini, Maradona, Messi... Stvarno ne krivim Sammira - rekao je Vaha.

Nitko mu od nas nema pravo prigovoriti, rekao je Igor Bišćan

Promašaj protiv Bruggea Brazilca je potpuno uništio. Djevojka Yasmine kaže da cijelu noć nije spavao. Vrtio se po sobi, kroz glavu mu je prolazio film iz Maksimira. Promašena šansa u drugoj minuti pa penal desetak minuta prije kraja. Zalet, udarac i stativa. Jutro poslije Sammira je pokušao utješiti njegov menadžer Carlinho. Brazilac je bio neutješan.                  

- Sammir nas je ove sezone toliko puta izvukao da mu nitko od nas nema pravo prigovoriti. Uzeo je loptu i pucao. Nažalost, promašio - rekao je Igor Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu