Obavijesti

Sport

Komentari 116

Valdas: Pa i penali su dio igre; Krovinović: Gol je bio lijep, ali ne bih se bunio da bude ružnijih

Valdas: Pa i penali su dio igre; Krovinović: Gol je bio lijep, ali ne bih se bunio da bude ružnijih

Liječnici će reći što je s Biukom. Ja zaista ne znam. Koliko je teška situacija s uvrnutim gležnjem. Saznat ćemo možda večeras, možda sutra, rekao je trener Hajduka nakon pobjede u Šibeniku

VIDEO

Vrlo smo zadovoljni i sretni s tri boda. Treba samo tako nastaviti. Bila je to utakmica koja se nikad ne smije podcijeniti, prva u nastavku sezone. Nije bilo lako, mislim da je zasluženo čista pobjeda i moglo je biti s još više razlike. Prva je utakmica, najbitnije je da kući idemo s punim plijenom i sada samo treba rasti iz utakmice u utakmicu i nadam se da će tako i biti, rekao je strijelac posljednjeg i najspektakularnijeg pogotka na utakmici Filip Krovinović nakon pobjede Hajduka na Šubićevcu 3-1 pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi uoči susreta Šibenika i Hajduka

Pokretanje videa...

Navijački neredi prije utakmice Šibenik Hajduk VIDEO

- Sretan sam radi gola, naravno, ali više sam sretan zbog pobjede. Uvijek se dogodi da u jednoj utakmici zabije jedan igrač, u drugoj drugi. Nadam se da ću ovako nastaviti, da ću pomoći našem najboljem strijelcu, a i ostalim momcima. Bio je lijep udarac. Nadam se da će biti još takvih lijepih golova. Što se mene tiče može biti i manje ljepših.

Ludnica na Šubićevcu: Hajduk u golijadi srušio hrabri Šibenik
Ludnica na Šubićevcu: Hajduk u golijadi srušio hrabri Šibenik

Hajduk sada čeka teško gostovanje kod Gorice.

- Uvijek neugodno gostovanje u Gorici. Već sam rekao, svakog respektiramo, ali ne podcjenjujemo nas. Znamo našu kvalitetu, rastemo iz dana u dan, iz treninga u trening i nadam se da ćemo samo nastaviti rasti.

Šibenik i Hajduk susreli se u 21. kolu HT Prve lige

Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan nakon pobjede iako je istaknuo da neke stvari nisu išle po planu.

- Pobjeda je pobjeda. Čestitam svima, ovo je bilo za igrače, za osoblje, za sve navijače... I danas su bili zaista sjajni. Stajali su iza mene i cijelo vrijeme pjevali, nisam čuo jednu sekundu da su prestali. 

- Prva utakmica nikada nije lagana. Znali smo da će biti tako i pripremali smo se za to. Ali u nekim stvarima trebalo nam je previše vremena. Predugo nam je trebalo da uđemo u utakmicu, predugo da pronađemo rješenja, da reagiramo u nekim situacijama... I gol koji smo primili je također... Radimo na takvim stvarima, pokušavamo pronaći rješenje. Iz nekog razloga i dalje ne igramo kao što bismo htjeli. Ali dobro, kada ne igraš najbolje i uzmeš tri boda, mislim da je to zaista dobro. Zaboraviš utakmicu prije iduće i idemo dalje.

Hajduk je slavio, ali za borbu za sam vrh trebat će mnogo više
Hajduk je slavio, ali za borbu za sam vrh trebat će mnogo više

- Na poluvremenu smo probali pronaći neka rješenja za drugo poluvrijeme. Primjerice, kako napadati iz kontri, kako zaustaviti Šibenik da igra iz zadnje linije. Mislim da je bilo bolje. Tako smo i malo bolje uhvatili ritam. Kada smo zabili za 3-1 najvažnije je bilo pokazati da ta tri boda odlaze natrag u Split s nama. Možda sam i htio riskirati u nekim stvarima, ali u ovoj fazi najbitnije je da smo pobijedili i osvojili tri boda.

Šibenik i Hajduk susreli se u 21. kolu HT Prve lige

Hajduk je zabio dva gola iz dva penala prije nego je Filip Krovinović majstorski potvrdio pobjedu.

- Penali su dio utakmice. Naravno, ne mogu se žaliti. Imali smo još nekoliko šansi koje smo mogli iskoristiti. Krovinović je zabio prekrasan pogodak. Danas je odradio jako puno posla i zaslužio ga je.

Vuković zbog akumuliranih kartona neće biti na raspolaganju na idućoj utakmici. Zamijeniti bi ga trebao Grgić, a Dambrauskas je prokomentirao i ozljedu Biuka.

- Liječnici će reći što je s Biukom. Ja zaista ne znam. Koliko je teška situacija s uvrnutim gležnjem. Saznat ćemo možda večeras, možda sutra. A situacija sa žutim kartonom Vukovića? Gledajte, i to je dio utakmice. Neće nam raditi probleme jer kada jednog igrača nema ukaže se prilika drugom. Imamo igrače koji su došli i vjerujem da su željni igre i dokazivanja.

Slijedi težak zadatak na gostovanju kod Gorice.

- Sutra se već vraćamo treninzima. Sve se vrti oko napretka i rasta i to ćemo raditi do kraja sezone. Sutra ćemo trenirati pa se odmoriti pa sastaviti plan kako s Goricom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...