Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Odbio sam PSG! Varane mi je na SP-u predvidio Ballon d'Or'

'Odbio sam PSG! Varane mi je na SP-u predvidio Ballon d'Or'
1

Luka Modrić otkrio je da mu je suigrač iz Reala i Francuz Raphael Varane tijekom finalne utakmice u Rusiji rekao da će osvojiti Zlatnu loptu, ali i da je 2012. godine zbog Reala odbio - PSG

VIDEO

Varane mi je u finalu u Rusiji rekao da ću osvojiti Zlatnu loptu iako nisam osvojio Svjetsko prvenstvo, otkrio je Luka Modrić u razgovoru za Telefoot.

Pokretanje videa...

01:45

Raphael Varane je uz Modrića bio jedan od najvećih favorita jer je uz Ligu prvaka s Realom osvojio i svjetsko zlato s Francuskom. Na kraju je u izboru France Footballa završio na sedmom mjestu.

- Jedan je od najboljih na svijetu, čestitao mi je na nagradi i nije bio tužan jer on nije pobijedio. Podsjetio me na svoje riječi iz Rusije - rekao je Modrić pa otkrio da mu je odmah poruku poslao bivši trener Zinedine Zidane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imali smo sjajan odnos, Zidane mi je jako pomogao u karijeri.

Ronaldo hvali Mandžu, napokon čestitao Modriću: Zaslužio je...
Ronaldo hvali Mandžu, napokon čestitao Modriću: Zaslužio je...

Iako su ga navijači tijekom prve godine u Realu proglasili najgorim pojačanjem kluba, Luka je u godinama koje su uslijedile ispisao povijest s kraljevskim klubom. Osvojio je četiri Lige prvaka, a kruna karijere mu je posljednja - njegova najuspješnija u kojoj je pobrao sve individualne nagrade.

Međutim, malo je poznato da je Real te 2012. godine mogao ostati bez Modrića jer ga je želio dovesti i PSG.

- Ne želim uvrijediti PSG ili bilo koji drugi klub, ali kada sam čuo da me želi Real Madrid, oni su za mene bili jedina opcija - otkrio je Luka.

Da Modrić ih je odbio, ali PSG tada nije ni financijski mogao parirati Realovoj ponudi. Umjesto Modrića za 30 milijuna eura, doveli su tada 19-godišnjeg Talijana Marca Verrattija za 12 milijuna iz Pescare.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu